/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -1
    Selam panpalar.

    Sık sık burda başlıklar görüyorum herkesin içinde bi kız acısı var, biliyorum şimdi yargısız infaz yapanınız da olacak ama gerçekten hepsi öyle değil.

    Bakın hepsi öyle değil demek hepsi iyi demek değil, azınlıkta olsa iyi kadınların/kızların olduğunu söylemeye çalışıyorum. Kötüsü bol ona lafım yok, ama şunu da görün önüne geleni giben erkek ve önüne gelene gibtiren kızlar olacak tabiki hep, inancınız var mı yok mu bilemiycem ama Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın hep inşallah.

    Benim belki şansım yaver gitti belkide tesadüf öyle yada böyle tanıştık işte kız arkadaşımla. 3 yıldır birlikteyiz Allaha şükür bi kez olsun kavga etmedik inanır mısınız. Bi dediğimi iki etmez benim sağolsun, öyle açık saçık giyinmez asla ama kapalı da değil. Sade giyinir ve 3 yıldır bir kez olsun makyajlı görmedim kendisini, düğüne gitmişti bi kere fotoğraf yolladı bana kız kardeşiyle onda bile 0 makyaj. Böyle insanlar var gerçekten, he siz gidip instagramda göbeği açık suratına Filli boya sponsor olmuş anası gibik mahlukatlardan hoşlanır ve peşinden giderseniz evet ananızı giberler makbuldür. Ben hayatımda 1 kere birine seni seviyorum dedim ve o da bu kız.

    Neyse okuyun okumayın önemli değil ama gerçekten iyi insanlar olduğunu bilmenizi istiyorum, inananlardan ricam kendileri için biraz olsun dua etsinler ve kapalı olsun olmasın mesele değil ama düzgün insanlarla uğraşsınlar

    Hadi panpalarım gözlerinizden öpüyorum

    Not: Erkeğin nasıl eli gibinde gezeni varsa, kızın da kendini parmaklayanı var. Dikkat edin amk
    ···
   tümünü göster