/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    ilk okulun son yıllarıydı 7 veya 6 sınıftı sanırım sbs yılları işte.Bir gün arkadaşım ben ve onun köpeğini parkta dolaşıyorduk.Bir yandan dota sohbeti bir yandan köpeği dolaştırıyoruz. Köpeğin adı luca. Hayat bize güzeldi. Sonra parkta bir huuryla karşılaştık bu huurnun adı selin olsun. (Eski sevgiliminde adı selindi o da huurydu tam olaya uygun oldur) vede hemen sobet başladı aramızda.
    Selin:oruspu arkadaşım:D ben:Mc
    Oruspu: deniz macuncocuk SELAMMM.
    D ve Mc: selam selin nasılsın
    Oruspu: iyim siz nasılsınız? Bizim kızları bekliyorum. Parkta buluşcaktık. Ama daha gelmediler. Siz napıyorsunuz?
    (Elimizde tasma var onu görmüyorsa yanımızda boz ayı gibi köpek var bide napıyorsunuz soruyor... )(bi de biz nasılsın dedik parkta napıyorsun demedik bize ne amk senin arkadaşlarından.)
    D: köpeği dolaştıyoruz.
    Arada 3'lü bir sohbet geçti hatırlatıyorum nereden baksanız 7-8 yıl geçti sonra selin
    Oruspu: deniz senle özel konuşalım mı dedi.
    D: olur. Macuncocuk köpeğe bakar mısın?
    Mc: olur dert etme sen.
    Dedikten sonra bunlar parta yürüyüp uzaklaştılar. Bizim denizin çok arkadaşı yoktur ama her sınıftan 3-4 kız hoşlanır. Bu muallak tam bir çapkın uzun lafın kısası. muallak işte bana açıklatmayın amk.
    Bunlar bir yarım saat ortadan kayboldu(max 10dk ama yanlızken yarım saat gibi geliyor) sanırım bizim deniz ormancı oldu selinide külübeye kapattı bu durum bana koyamaya başladı hemen bir ipnelik yapmam lazım derken sirkanın ruhu geldi. Tabi o zamanlar inci de yok ortada vede bana bir bardak su verdi yada damacana hatırlamıyorum. içtikten sonra inci ruhu oluştu vede hemen muallaklik yapmaya koyuldum.
    Önce selinin ağacın altına koyduğu valiz gibi çantasını aldım koyması normal valizden ağır ne taşıyordu bu huur acaba halen merak ederim. Ardından lucayı bacaklarımın arasına aldım. Vede valizle burnuna vurmaya başladım. Bir kaç dk sonra hırlamaya ve ardından havlamaya başladı derken denizin seslendi
    D: macuncocuk köpeği mi gibiyorsun? Aciz herif ya eline yada köpeğe anca.
    Derken o an bende bir heyecan oluştu o heyecanla valizi boynuna asıp depo kısmınıda ağzına tıkıp bıraktım Lucayı. Vede parkta koşmaya başladı. Tabi selin ve deniz bunu görmesiyle
    huur: Deniz bir şeyler yap köpeğin çantamı yiyor(sanki kızı gibiyoz nasıl bağırıyor bir bilseniz)
    D: Tamam halletcem şimdi. Len huur çocuğu gülceğine yediğin taku toplasana muallak
    Derken selinin arkadaşları twerk yaparak geldi. Hayvanları koruma derneği bana yıllın muallak köpek bakıcısı ödüllünü verdi. Bende gükmekten ve mutluluktan gelen göz yaşlarımı silerken luca üstüme atladı... Bu da böyle bir anım

    Not: bu selinle yıllar sonra aynı lisede karşılaştık vedebana dediği ilk şey şuydu senin yüzünden çantamı 3 kez kuru temizlemeye verdim vede halen kullanamıyorum miden kalmıyor takınca.
    ···
   tümünü göster