/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +77 -383


    5-)Fatih Sultan Mehmet



    Sebebi olaraksa o Türktür.Türk'ten başka kimse en iyi komutan olamaz.





    4-)Subutay Han



    Dediğim gibi Türk olmasa bu listede olamazdı





    3-)Cengiz Han



    Türk olmasa bile bizim faşolar Türk kabul eder.Bomboş, insanların yaşamadığı bozkırlardaki barbar ve medeniyetten uzak boyları birleştirerek çok büyük halt etmiştir.Barbar gibi gördüğü yeri yağmalamıştır.Tek düzgün başarısı barbalara 1 gram medeniyet tattırması ve Çin Seddi'ni geçmesidir.Başka bir başarısı yok.






    2-)Mete Han



    Barbarlara ona kadar saymayı öğretmiş ve onluk sistemi kurmuştur.Bakın milletin Sed dizdiği, piramit yaptığı devirde ona kadar saymayı yeni öğreniyorlar.iyi yani buna da şükür tek işi yağmalama olan Slav kabilelerine fark atıp matematiği öğrenmişler.





    1-)Atatürk



    Şimdi bire neden mi Atatürk geldi?Bizim faşolar bana soracaklar Atatürk nerede? diye.O yüzden yazdım yoksa 2-3 savaşta komutanlık yapmış bir siyaset addıbını binlerce komutan arasında neden birinci sıraya koyayım?





    Başka komutan yok muydu?



    Tabi vardı neden olmasın?Kursk Fatihi Georgy Zhukov gibi bir mareşal, Rommel gibi tank ustası gibi birçok Mareşal ve komutan var.En basitinden Prusya mareşalleri var onlarca başarısı olan fakat bizim faşolar gidiyor daha müzelik fikirleri olan adamları sırf Türk diye en başa koyuyorlar.Tabi bütün gün trend olmak için ayarlı, kuzenimi gibtimli hikayeler yazmakla meşgul adamın yararlı bir şey düşünmesini beklemek de yararsız.


    ···
   tümünü göster