/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1626.
    +8 -2
    Bütün hikayeyi bir solukta okudum vay be dedim. Sonra ayda yılda çalışan beynimi bi yokladım. Hı hı , mantığım almadı. Elinizi tutun vicdanınızdan birazcık çekip beyninize koyun. Hiç bir anne evladını öyle mahkemelerde süründürür mü , hiç bir baba kör olma ihtimalini falan umursarmı öyle durumda ortalık da yok mu durur yada her kahraman baba gibi adliyesiyle onunla bununla zengin godaman o. evlatlarıyla mi uğraşır. Olay benimde zoruma gitti. Babam 59 yaşında öğretmen. Ben kalıplı bir adamım babam zayıftır , yaşlıdır. Belki kasları benden güçsüzdür Ama nolursa olsun arkamdaki çınardır , birilerini dövsem öldürsem koşar elinden ne geliyorsa varını yoğunu satar arkamda durmaya çalışır ama namussuzluk yapmadığım sürece.

    Güzel kardeşim çok güzel yazıyorsun , ama insanların duygularını sömürme de bu sözlük aptal değil sadece çok duygusalız ve empati yapabilen insanlarız.

    Olayı okuduğumda yemin ederim pgibolog olduğum halde ellerim titredi babamın yerine koydum ama mantıksız daha bir çok mantık hatası bulurum . Ama gerek yok
    Hepimiz biliyoruz hiçbirimizin ailesi tırnağımız kırılsa alayını godomanını tanımaz
    varıyla canıyla çarpışır.
    ···
   tümünü göster