/i/Devlet

  1. 1.
    +269 -317
    Akapeli lütfen

    ekleme:Ben Can Dündar'ı savunmuyorum.
    Eğer ceza aldıysa haber gerçek ve RTE ISiD'e silah göndermiş diyorum. Bunun neresi vatan hainliği. ismi değil işi eleştirin.
    ···
    1. 1.
      +59 -19
      Aptal herif!
      Ülkemi kötüleyen bir adamı kötülememin herhangi partiyle alakası oldugunu düşünüyosan bu senin küçük beyinli bir mal olmandan kaynaklanıyor. Salak herif.
      ···
      1. 1.
        +11 -12
        Sus bacini giberim
        ···
      2. 2.
        +10
        Nick değiştirme fırsatın olursa şu nickini değiştir ahlaksızbinergen felan yap sana yakışan o
        ···
      3. 3.
        +7
        ulan chpli ergenler bizi rezil etmeyin amk. Ulan her başlığa cahil akp filan yazmayın lan. Sonra adamlar bizi mal yerine koyuyor.
        not : chpliyim
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +40 -22
      ISiD kafalı gibik iside silah gönderildiğini ispat eden adama ceza mı verilir.o silahların Türkmenlere gitmediği besbelli. şimdi git dombra dinle ve yat
      ···
      1. 1.
        +16 -10
        Siz gerçekten hiçbir şey bilmiyosunuz, Türkmen dağında direnen Türkmen kardeşlerimiz orda cihad adıyla savaşıyorlar daha 1 ay önce Osmaniyeden bir abimiz orda şehadet şerbetini yudumladı. Sizler cihad diyince aklınıza kafa kesen ışıdi getirdiğiniz için cihad diyen herkesi terörist yerine alıyorsunuz.
        Sizin gibilere okula giden evladına dua eden annenin duasını söylüyorum;Allah zihin açıklığı versin.
        ···
      2. 2.
        +8 -9
        Sus dıbına koyduğumun züt kılı adam yasa dışı silah ticareti yapıyor lan sen nasıl bunu normal birşey gibi gosterebiliyorsun
        ···
      3. 3.
        +8 -2
        yasa dışı? ben buna zütümün sol lobuyla gülerim, son 50 yıldır dünyada izlenen politika bu, Amerikanın sovyetlere karşı
        Afganistanda, Sovyetleri Amerikalılara karşı Vietnamda ve Yine Avrupa devletlerinin kendi çıkarları için PKK terör örgütünü silahlandırmaları yasa dışı değil de bu mu yasa dışı?
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        aga yazdığın yazıda birçok yerde haklısın fakat bu tır meselesi kesinlikle ve kesinlikle Türkmen kardeşlerimize GiT-Mi-YOR-DU ! madem Türkmen kardeşlerimize silah gönderecen neden bi tır daha çıkarmıyosun ki ?!
        ···
      5. 5.
        +2 -2
        dazo gibtir git mağaranda sözcü oku aq solcusu
        ···
      6. 6.
        0
        lan Amerika, Türkiye'nin yani onlarca yıllık müttefikinin düşmanı olan Pyd-Ypg'ye bizim uyarılarımızı gibine bile takmayarak silah gönderiyor. Biz neden Terörist bir örgüt olmayan, hiçbir devlete düşman olmayan Türkmen kardeşlerimize gizli kapaklı silah gönderiyoruz buna bir cevap versene.

        Birde Tuğrul Türkeş olayı var tabi. Bu adam cnn türkte yeminler ederek bu silahlar türkmenlere gitmiyordu dedi. Adamın oradaki Türkmenlerle bağlantıları var. Bu adam ne oldu da Akp'ye geçince sesi kesildi bunu nasıl açıklayacaksın?
        ···
      7. diğerleri 4
    3. 3.
      0
      Kardesim her ulke herhangi bir terorr orgutune yardim eder el altin almanyasi ingilteresi fransasi turkiyenin hicbir teror orgutune yardim etmiyecek olmasi cok sacma zaten sorun iside yardim ettigini ya da bu akcayir turkmenlerine yardim ettigini kanitlayip gostermesi kamuoyuna bunu yap bakayim amerikada gotune sokarla o haberi anladiniz demi olay bu
      ···
    4. 4.
      0
      Ayn akapeli züt kılı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster