/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10
    Bu iki kuruş değer etmeyecek insan için hayatımda kalan son insanları da karşıma almış, resmen ateşle oyun oynuyordum. Sevgilimle tekrar barışmıştım, ancak artık eskisi gibi değildi hiç bir şey. Bu adamın evine giderdik, bunlar acaip samimiler. Şakalar, oyunlar falan eğleniyorlar. Ara sıra kızı alıp odaya zütürüyorum takılıyoruz orada ama kızla iş bittikten sonra adamın yanına gidiyor onunla takılıyor.

    işte o zaman anladım, ben inanmak istediğim bir oyuna inanmaya çalışıyordum ama olmuyordu işte. Yapamıyordum, bende daha fazla gururuma yediremeyip ikisine de eyvallah çektim. ikisi de şaşkın halde kaldılar çünkü böyle güçsüz düşmüş bir benden bu hareketi beklemiyorlardı. Ne dedilerse, ne yaptılarsa da ikisine de dönmedim bir daha.

    Bir daha hayatıma girmemek üzere çıkarıyorum sizi, kalbimde size yer yok artık diyerek veda ettim aylarımı feda ettiğim ilk aşkımı ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş adamı.

    işte o zaman başladım beyler sigaraya, daha önce içerdim ama öylesine. O günden sonra her sigaramda durdum düşündüm, ne kadar kolay değişiyordu insanlar böylesine. Ne kadar kolay yıpranmıştım, iki insanın kumpasına gelip hayatımı mahvetmiştim.
    ···
   tümünü göster