/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    +5
    Panpa ilk amacım hackerlık değil. Python kodlama diline başladım bu dildede baya ilerledim öncedende bir aralar c ye bakmışlığım var. Panpa arayüz oluştururken sıkıntı çekicek gibi duruyorum. Ve en iyi python dersini nerden alabilirim ? Python yazması zevkli bir dil ve o yüzden bu dili seçtim ve bu dilde gelişip diğer dillere geçmek istiyorum.
    ···
    1. 1.
      +2
      Anladım. Python için çok geniş kapsamlı bir Türkçe kaynak var panpam buradan bakabilirsin: http://www.istihza.com/ oradan sonra yönelmek istediğin alana göre yolunu çizersin zaten. Linux/UNIX üzerinde programlama yaparsan daha mantıksal olarak programlamayı kavrayabilirsin. Hangi alanda yazılım geliştirmek istediğini bilmiyorum fakat C dilini kesin öğren derim. Hangi alanda çalışmak istediğini söylersen daha güzel yardımcı olabilirim belki.
      ···
    2. 2.
      0
      ilk öncelikle amacım bilgisayar mühendisliği son senemi okuyorum 1sene kalmayım. Sence nasıl bir yol izlemeliyim ? C dilinin bilgisayar ortamında önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Amacım kendime program yazmak. Ve programı pazarlamak şirketlere. Bir şirkete bağlı çalışmak istemediğim için her türlü şeyi bilmem gerektiğini düşünüyorum fakat yolumu bilmiyorum. Yardımcı olur musun
      ···
    3. 3.
      0
      Olurum panpa tabi ilk olarak kendine bir alan seçip hedef belirlemen lazım, okulda hangi dersler daha çok hoşuna gidiyor? Oradan başlayabilirsin. Herkes webci oluyor ben derleyici tasarımı alanında çalışırsam aç kalırım gibi düşünme ne hoşuna gidiyorsa onu yap severek yaparsan elbet yolunu bulursun.
      ···
    4. 4.
      0
      Eyvallah panpa
      ···
    5. 5.
      0
      Phyton yazmayı düsünüyorum isime yarar bu site saol
      ···
    6. 6.
      0
      Linki okudum beynim yandı
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster