/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +15 -2
    1.Türk ordusu NATO'daki en güçlü bloktur.1 milyonluk bir ordu, Almanlar 300 bindi. Almanlar artık asker değiller Türk askerleri NATO'nun esas gücüdür

    2.30 yıl sonra 150 milyon Türk olacak, ama bizde 100 milyon olacak, iran 150 milyon olacak ama biz 100 milyon. Afkanistan ve Pakistan 200 milyon olacak. Bu 500 milyonluk bir islam ülkesi demektir. Dini bir birliktir.

    3.Bu Sovyetlerin ideolojisi değil, Lenin'le Marx'ın düşüncelerini esasen. Bu dindir, dünyeviliktir. Onlar Ermenistanı ezecekler.! Azerbaycan'la birleşerek tamamıyla ezecekler.! iran'la merkezi Asya'da savaşacaklar..

    4.
    Büyük Türk Cumhuriyeti TURAN'ı kuracaklar.!! ve iran'la birlikte Büyük islam Cumhuriyeti.!! Merkezi Asyanın Alevi çoğunluğu ve Azerbaycanla birlikte..

    5.
    Düşünmeliyiz ki onlar bize karşı da birleşeceklerdir, biz Hristiyanız, ama onların hepsi Müslüman. Onları birleştiren bir şey daha var.
    Onları dilleri birleştiriyor, Türk dili, bu Azerbaycanın dilidir, Türkmenlerin, Özbeklerin, Kırgızların, Kazakların, Tatarların, Bozkurtların dilidir. Peki kim orada Rusla konuşur?!

    Edit:Jirinovski Rus Liberal partisindendir. Aşırı Rus milliyetçisidir.

    Edit 2:cugulayanlar rus dölü
    ···
   tümünü göster