/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +396 -11
    işin ilginci cebimde 1 lira bile yok, Neyse konuya gelelim, Babamı mart ayının 11inde akciğer kanserinden kaybettim yaklaşık 2 yıldır ışın tedavisi ve kemoterapi gördü ancak bu savaşı kazanamadı, mekanın cennet olsun hayatımda tanıdığım en delikanlı adam!
    Sonra babam 2-3 yıl içerisinde ziraat bankasından kredi çekmiş,ve (bu krediler hayat sigortalıdır).Ben gerekli bilgilendirmeyi bankaya yaptım, neymiş efendim hastalığa yakalandıktan sonra kredi çekmiş,yok sözleşmede hasta değilim demiş ohooo bir sürü tantana be huur çocukları madem ödemeyeceksiniz başta neden kredi-dosya masrafı alıyorsunuz?.Kısacası bu oçlar bizi kopartmaya çalışıyor, daha öncesi böyle bir olay başıma gelmediğinden ne yapmam gerektiğini de hiç bilmiyorum. Acaba Tüketici hakkı savunan kurumlara başvursam bu işten sıyrılabilir miyim?
    Yani durumumuz olsa öderiz de benden 2 yaş küçük kardeşimde var üniye gidecektik bu sene,ben 3 senedir tercih yapmıyorum öyle bir durumdayız yani.En sonunda gogo satmaya başlayacakmışım gibime geliyor.
    yol iz bilen birileri varsa lütfen paylaşsın

    edit:birkaç işin ehli arkadaş yol gösterdi ve yardım etmeye devam edeceklerini söylediler, bu huur çocuklarına dava açıcam

    sağ olun var olun derdimi derdiniz bildiniz, iyiki varsınız.
    ···
   tümünü göster