/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +119 -27
    Size lise yıllarımda birini nasıl sevdiğimi birbirimize nasıl bağlandığımızı ve nasıl bir çıkmazın içinde oldugum zamanları anlatıcam. Hikayemde ve yaşadıklarımda bulacağınız şeyler ; Aşk, Para,Bağımlılık, ciks ve daha bir çok olay ve duyguyu işleyip yaşadıklarımı aynen aktarıcam (hatırladığım kadarıyla)

    Lise 3. sınıftaydım bahçenin arka taraflarında arkadaşlarımla dolanıyor şakalaşıyorduk. Bir kız yanıma yaklaştı ; Siyah denebilecek uzun kıvırcık saçları vardı. Bi gelirmisin dedi? kızı daha önce okulda görmemiştim. noldu ne var? gibisinden birşeyler söledim. Başladı durumu anlatmaya onların sınıflarında bir kız varmış beni seviyormuş. Bu durum hakkında o anki düşüncelerim karmaşıktı iyide beni daha önce seven olmamıştı ki? olsa bile ben kabul etmemiş ve kafamı bu tür şeylere yormak istememiştim. Bizim sınıfta bir kız var seni gerçekten çok seviyor. Ama anlatılacak gibi değil.. Belki sana göre güzel veya tatlı bir kız değil ama inan çok seviyor. Senin için sabaha kadar ağladığına ben kendim şahit oldum. Annesi 3 sene kadar önce öldü liseye yeni başlamıştı ozamanlar. Babası da şehir içinde olmuyor şehirdışına çıkıyor sürekli iş yüzünden. Anlıyacağın sevgiye ihtiyacı var kimseden sevgi görmüyor ve asosyalin teki oldu. O sana gelmeye cesaret edemiyor ee sen zaten gidemezsin. Ben ve arkadaşlarım onun bu haline dayanamıyoruz 1 hafta olsun onun sevgilisi ol ne olur. Ben sana sölemek istedim ama eger istemezsen kendin bilirsin ama eğer yaparsan bir insanı çok mutlu etmiş olucaksın Şok olmuş öylece bakıyordum kız gitti ben hala ölece kala kalmıştım. inanamış hadi ordan diyip geçiştirmiştim kendi çapımda kızı biraz araştırmaya başladım ismini sınıfını öğrendim kız kendi halinde sessiz bir tipti. Çok düşündüm bir insana yalan sölemek onun mutlulugu için değermiydi yanı bu doğru birşeymiydi sonra onun mutlulugunun daha önemli olduguna karar verip ve bir sabah onların kolidorunda gezerken kıza bilerek omuz attım kafasını bana doğru döndü yüzünün ifadesi öyle bir değiştiki beni sevdiğini o an anladım.

    devam edicem birazdan

    şuku veya rez verirseniz daha istekli anlatırım insan boş duvara anlatıyor gibi oluyor

    EDiT: Bazı arkadaşlar çalıntı demiş kardeşim çalıntı diyorsunuzda ben burada bir partı yazmak için 20 dk mı harcıyıp olan bitenleri hatırmalaya çalışıyorum ve geç yazıyorum sırf daha iyi betimleyip anlamanız için kafanız karışmaması için alıntı diyenler başlıktan çıksın gitsin.
    çalıntı diyenler kanıtlasın kanıtlayamaz çünkü kendi ellerimle yazıyorum o yüzden çalıntı diyenlerin anasını gibiyim gibtirip gitsin başlıktan, burada emek harcıyıp yazıyorum.

    HiKAYE BiTMiSTiR OKUYANLARA TESSEKUR EDERiM.
    • **
    calinti veya kotu yorum yapanlar okumak zorunda degiller onceden okudugu bir hikayeye benzetiyor ve calinti diyip geciyor ozaman caldigim hikayeyi biliyorsan at kardesim linkini herkes gorsun bende goruyim.
    ···
   tümünü göster