/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +533 -38
    Edit4:Beyler 30 dk dan sonra bedava mi diye gibca soru soranlar olmus.Bu zamana kadar 3 4 kere ucretsiz pizza goturdum 35 veya 40.dakika oda benden degil restorand dan yogunluktan kaynaklaniyor normalde pizzayi alir almaz 3.4. Dakikasinda adrese ulastiriyorum gecerse 30 dkyi muduru ariyorum 30 dakikayi gecmis ver diyor oyle bize posta filan koymaz bagiramaz da dominosta bi aile gibiyiz zaten. Ayrica 3 pizza ustune 30 dakika garantisi yok beyler aklinizda bulunsun.

    Edit3:Beyler aranizda bana sovenler olmus ben okuyup parttime harcligini cikaran bi kardesinizim dukkan benim degil. Ayrica 30 dk konusunda hakli olanlar da vardir illaki ben buna degil motorcularla polemik yasamanizi sadece olumlu bulmuyorum bu benim, motorcularin degil restorand mudurunun sorunu fazla motorcu alsin ayrica 30 dkyi gecince zaten ucretsiz veriyoruz. Bana yuklenmeyin aq.

    Ustedit:Beyler duygu somurusu diyenler olmus. Profil fotodaki de benim inanmayan instagramdan bakabilir ozelden veririm.
    Evet beyler fotografta gordugunuz kisi benim. Fotografi bugun cektim. Size biraz kendimi ve yasadigim olaylari anlatmak istiyorum.
    Ben dominosta lezzet elcisi olarak gorev yapiyorum lezzet elcisi ne amk peygamber gibi demeyin motorcuyum iste oyle diyim.

    Bir arkadasimiz iftar baslamadan 30 dk bugu bulmus. Biraz da ona itafen giydirme yapmak istiyorum.

    Beyler simdi bildiginiz gibi 30 dk da siparisi goturmek zorundayiz. Goturmezsek bizden kesiyolar mi kesmiyorlar orasi ayri. Bizim sadece amacimiz hizli bi sekilde siparisinizi size ulastirmak.
    Biz motorcular istanbulun yarak kurek yollarinda yogunluk oldugu zaman bazen 5 paket alip siparis goturuyoruz. Kaza yapma ihtimalimiz cok yuksek.Ne kadar kontrollu sursekte. Havalar bazen yagmurlu oluyor virajlarda, fren gibarken dusebiliyoruz motorlar cok cabuk kayiyor. Bunu gectim sirilgiblam oluyoruz.
    Bizim sizden istegimiz sadece biraz sabirli olun o simsicak peynirleri sucuklarin sosilerin bifteklerin uzerine erimis pizanizi 10 dakika gec yeseniz bisey olmaz.

    Ha bide gib gibi siparis veriyosunuz bazen daire no yazmiyonuz apartman no yazmiyonuz onu gectim aq sokak bile yazmiyonuz bazen napayim vahiy mi bekleyim aq.

    Bide gectim bunu cok degigib musteriler var bir kac sohbeti aktarmak istiyorum.

    -Abi 33 dk oldu yeaa bedava simdi di mi bu
    +beyefendi bolgeniz 30dk kampanyamizi desteklemiyor.
    -hiee cek o zaman. Al iste gibermisin sabaha mi birakirsin.

    Tabi bazi musteriler cok anlayisli 40 45 dk gec gotursen bahsis verip guler yuzlu aciyolar kapiyi bizimde enerjimiz artiyor haliyle.

    Onu bunu gectim hersey tamam. Esentepe de muallaknin biri kapiyi dal tasak aciyor abi. Erif bildigin anadan dogma 2 cm gibiyle kapiyi cirilciplak aciyor. Buna dukkanda her motorcu gitmis bi ben gitmemistim. Motorcunun biri kutsal penis belim agriyo ya suna sen gitsen olur mu dedi gideyim abi dedim.
    Kapiyi bi acti hic istifini bozmamis laptopta gay ferresi acmis. Kaski hic cikarmadim. Adam sodexoyu ariyo evde daltasak gotunu gibini heryerini gordum adamin en son buldu takti cektim. Kelime etmeden dukkana dondum.3 4 saat bisey yiyemedim. Sonra bugun ayni adam siparis verdi restorand mudurunu goturduk. Adam yuzu sapsari cikti insnmiyordu bide severim kendisini ama iyi oldu.

    Beyler diyecegim oki bizde insaniz. Biraz anlayisli olun. Tamam acikiyosunuz ama biz yollarda ne mucadeleler veriyoruz.
    Havalar cok soguk yagisli. Sizde dominos motorculari icin kapinizin onune bir kac tl bahsis koyun lezzet elcileri olmesin.

    Not:Cukuleyen little ceasars ve papajohns.

    Beyler sorulariniz varsa sorabilirsiniz.

    Edit:Tipime 3 postadan fazlasi haram.
    ···
   tümünü göster