/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    Beyler ben bu kıza çok değer verdim ve şimdi onun için neler yaptığımı anlatıcam.
    Ben ona çok aşık oldum. aldım başımın üstüne koydum beyler. bu ilişkiyi o başlattı o koştu peşimden , ben hiç yüz vermiyodum ona sonra bi gün açıldı ve bende deneyelim dedim öyle başladı bu ilişki , onun için kaç yıllık uyuşturucu bağımlılığımı tek bi günde bıraktım. bakın gerçekten öyle bi aşık oldum ki tek seferde bıraktım uyuşturucuyu , her taku içen bi insandım ben beyler , içmediğim şey yoktu ve çevremde hiç görmedim benim gibi 1 günde herşeyi bırakanı. tek seferde çıkardım hayatımdan bu kötü alışkanlığı , daha sonra ne içenle takıldıldım nede içtim.
    Kaç yıllık arkadaşlarıma sırt çevirdim , ona tutundum ( o arkadaşlarımda biraz yamuk yaptı birazda onun etkisi var ) ama bu kız için vazgeçtim onlardan daha çok.
    evden dışarı çıkmadım doğru düzgün . hiç bi kızla konuşmadım bile beyler. asla onu aldatmadım çünkü ben öyle bi insan değilim. Hiç bi zaman onu üzmek istemedim , bu ilişkide çok kavga ettik yüzlerce kez ayrılmak istediğini söyledi ama ben bi şekilde barıştırdım , hep ben arabulucu oldum o hep ayrılmak istedi , bana tonlarca küfür saydı , aileme bi sürü şey dedi (bunlar küfür değil hakaret) alttan aldım hep kişiliğine verdim sinirlenince kendini kaybeden biri diye. gibtirgit falanda dedi , ne yüzsüzsün niye bırakmıyon peşimide dedi . Ben bi şekilde aramızı düzeltincede iyi ki bırakmamışsın beni dedi , ben senden ayrılmak istediğimde hep içimden dua ettim benden ayrılmaman içinde dedi. Sensiz yaşayamamda dedi. Beyler ben gerçekten hayatımın odak noktası yaptım bu kızı , her şeyimi feda ettim resmen . Biliyorum bu büyük salaklık ama napiyim amk be napiyim kişiliğim böyle , o hiç üzülsün istemedim ve hep ben üzüldüm. O benim ilk sevgilimdi , ben onun kaçıncısıyım bilmiyorum , oda bilmiyor. Çok kişiyle çıkmış daha önce . Çocukluktu işte dedi , bi gün karşıma senin çıkıcağını bilsem kimseyle çıkmazdım dedi bende çocukluğuna verdim kafaya takmamaya çalıştım.
    ···
   tümünü göster