/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +8 -1
    Beyler öncelikle dünkü başlığıma doluşup destek olduğunuz için çok sağolun , gerçekten ADAMSINIZ.

    Yeni gelişmeler oldu onları anlatmak istiyorum. Ama kafalar karışmasın diye baştan anlatıcam. Şimdiden dinleyen panpalarım çok sağolun.

    Öncelikle iyi akşamlar beyler , kafam çok karışık ve yardımınıza ihtiyacım var.

    - BiLGiLENDiRME -

    Bu ilişki tam 1.5 yıllık ve ben başlatmadım , kız bana yavşadı o yakınlaştı ben yüz vermedim , daha sonra baktı bende yüz bulamıyor açıldı , bende deneyelim dedim ve böyle başladı her şey. Daha sonra bana neden aşık oldun diye sorduğumda çok cool , çok gizemli duruyodun , çok yakışıklıydın aşık oldum dedi. Sen benim için ulaşılmaz birisiydin nasıl olduda beni kabul ettin hala şaşırıyorum dedi.

    Herşey cuma günü başladı. Cuma günü gece benim manitanın faceine girdim , asıl amacım instasıydı (benden hep sakladı çünkü girmeme izin vermedi hiç). Faceinde bişey yoktu hareket dökümü falan temizdi.

    instaya girdim elim ayağım titremeye başladı beyler. Önce takip ettiklerine ve takipçilerine baktım. Bunu daha önceden seven ve benle çıkmadan önce buna yüzlerce kez çıkma teklifi eden (çıkmadılar ama) çocuğu takip etmiş ve bazı fotolarını beğenmiş. Benim sinirlerim tavan yaptı tabi (çünkü bu çocuğun bi kız akrabasıyla arkadaş benimki ve facede onların yanyana oldukları bi fotoyu beğenmişti aylar önce bende ona kızdım niye beğendin diye , oda ben arkadaşım var diye beğendim onu beğenmedim dedi , bende kızdım bidaha onun olduğu fotoyu beğenme dedim ve beğeniyi kaldırttım. Uyarmamama rağmen bu çocuğu takip etmiş ve fotosunu beğenmiş instadan bende delirdim).

    sonra aşağılara indim ve geçen sene aynı dersanede olduğumuz ama hiç muhabbetimiz olmayan bi çocukla takipleşmiş onunda 2 3 fotosunu beğenmiş , tav oldum tabi ( çünkü bu çocuk onu faceden de eklemişti ve bana işte şu salak çocuk eklemiş beni faceden şimdi aynı okuldaymışız falan dedi , bende sil gitsin okulda muhabbet etmeye çalışırsada konuşma demiştim ). ve bu çocuk buna mesaj atmış instadan onuda okudum. çocuk müsait misin demiş ilk. sevgilin var görürse sorun çıkmasın diye mesaj atmadım falan filan demiş benim ki de çıkar görürse falan demiş gülmüş sonra biraz öyle boş muhabbet etmişler çocuk bi ara bişeyler içelim cart curt demiş , yavşamış yani inceden , sonra işte sen müsait olunca mesaj at sorun çıkmasın sevgilinle aranda demiş. Martın başında konuşmuşlar böyle üç beş satır. ( benim ki yazmamış bidaha buna)

    Daha sonra gene bunu daha önceden seven bi çocuğun manitasıyla takipleştiğini gördüm. (bu çocuğuda reddetmiş daha önceden) Onlarında 3 5 fotosunu beğenmiş.
    2. #burda kızdığım şey yukarda saydığım 2 çocukla birlikte bu kızında ismini arama yerinde başlıca yazan yerde görmemdi (insta kullanmadım hiç ama demek ki çok kez bakmış ki orda görünüyo) iyice sinirlendim beyler çıldırdım hatta

    biraz daha indim aşağıya ve gördüğümle şok oldum beyler. bunu geçen sene seven bi şerefsizle takipleşmiş ve bu oç benim onla çıktığımı bildiği halde ona yavşamış falan aramızı bozmaya çalıştı hatta. ( bana bu çocuğun onu rahatsız ettiğini sonradan söyledi , artık ben başedemiyorum ve söylemek zorundayım sana dedi ve anlattı işte yavşadığını falan). beyler ben bu karakrersiz oçu dövücektim ama elimden aldılar ( daha sonra wpden arkadaşlarına kavga etmediler sağı solu yumrukladılar yazmış ve gülmüş anlatırken bunuda görmüştüm taa o zaman ). bu resmen bana ihanetti be , ben onun için o çocuğun ağzını burnunu kırıcaktım ama o bi sene geçtikten sonra o şerefsizin takip istediğini kabul etmiş.

    sonra ismini hiç duymadığım bi çocukla takipleşmiş ve 10 15 fotosunu falan beğenmiş. çocuk böyle cool cool fotolar çekilmiş malın biri benim eller başladı amk titremeye beyler.

    en çokda benima kalbimi parçalayan bunu daha önce sevenleri arama yerinde başlıcada görmem oldu ve beğendiği fotolar oldu.

    Bunları şimdi telefondan söylemek olmaz yüz yüze yarın söyliyim , hesabını soriyim sonrada bitiriyim gitsin bu ilişkiyi dedim (aslında bilinç altım telefondan söyleme ayrılırsınız , yüz yüze söyle ve onu pişman et iyice kendine bağla diyodu , bidaha böyle bişey yapmasın diyodu çünkü çok seviyordum be beyler , ayrılmak istemiyodum yani resmen kendimi kandırdım yüz yüze söylede bitir derken)

    devam edicem beyler part part atıcam elimden geldiğince hızlı yazmaya çalışıyorum bana bi akıl vermenize ihtiyacım var. bu anlattıklarım daha hiç bişey sayılır devamında yazıcam geri kalanını , yeni gelişen olaylar oldu onlarıda paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum.
    ···
   tümünü göster