/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +379 -77
    Allah Belanızı versin ilk defa bu kadar kin duydum size! O askerler bu vatan bölünmesin diye canından oluyor! Aileleri canlı bombaya hedef oluyor! Bu nasıl bir şerefsizliktir? Bunları konuşmanın ne günü ne zamanı! O askerlere dil uzatmak sizin haddinize mi lan? Bir de Atatürkçüyüz kafasında takılıyonuz! Atatürk yaşasaydı hepinizi gömerdi şerefsiz herifler!

    Edit: CHP'nin yaptığını hala partizan tavırlarla savunanlarda ağır şerefsizdir! Adamlar Güneydoğu'da savaş veriyor lan savaş! Kendi askerimizi ve polisimizi piskolojik baskı altına alıyorlar. Bu nasıl birşeydir olm bunun savunulacak yanı mı var? Bugün bunlar konuşulacak şeyler mi? Şuan kimin işine yarar bu rapor? Hiç mi aklınız yok olm sizin?

    Edit: Raporun var olmadığına inananlar;

    http://m.hurriyet.com.tr/...den-cizre-raporu-40097922

    "HUKUK DIŞINA ÇIKILMAYACAĞI YÖNÜNDE HALKA GÜVENCE VERiLMELi" bu başlığının altındaki metni bir okusun bakalım... Sonra gelsin bu dönemde bu metnin ne anlama geldiğini konuşalım...

    Dipnot: Raporda bir kez bile pkk adı geçmiyor. Terör kelimesi birkez kullanılmış ama AKP ve MHP'ye bol bol giydirme mevcut!
    ···
   tümünü göster