/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://www.tubitak.gov.t...sayfasi.jpg?itok=cBCosFXS
  1. 1.
    0
    Beyler merhabalar, konuyu özetliyorum. Bi faydası dokunan olur diye umuyorum.

    3 aydır bir hatunla birlikteydim. ilişkiyi o başlattı, ilk adımlar hep ondan geldi. ilk haftalar içip arayıp, bana ne yaptın sen, çok aşığım falan diyordu. Bir zamanlar sevdi yani. Ama ben umursamaz davranıyordum, gelip gidip zaman geçiriyorduk.

    Sonra işler dönmeye başladı. Ben bağlanmaya, inanmaya başladım hatuna. Bunsefer de o naz yapmaya başladı. Whatsapptan bi daha görüşmeyelim mesajları evresi başladı ama telefonlaşıyoz, görüşüyoz geçiyordu. Kaldığımız yerden devam ama ben iyive bağlanmaya başladım.

    Hafiften kendini geriye çekmek istemesi de ayrı bir pgiboloji yaratı tabi.

    Sonra yine görüşmek için bi kaç gün önceden bi gün belirledik. iş sebebiyle sürekli, her gün görüşmemiz mümkün değildi.

    Görüşeceğimiz gün whatsapptan foto atmış, akşam hastanedeydim, hastayım görüşmeyelim diye. Gönderdiği foto da duvarda çok küçük bi duyuru yazısı ve üstünde de özel bi hastanenin ismi yazıyordu.

    Aradım bunu geçmiş olsun dedim, hayırdır falan.
    O: ya hastaydım, falan filan.
    B: hangi hastaneye gittin
    O: bişi devlet hastanesi
    B: fotoda özel hastanenin ismi var
    O: ya hatırlamıyorum hangi hastane
    B: insan gittiği hastaneyi nasıl hatırlamaz ya
    O: (hafif panik) önce devlete gittim kabul etmedi sonra özele gittim
    B: hmm tamam geçmiş olsun dedim ve kapattık.

    Arkadaşın yanına gittim ama kafamda hep bu var. Neden yalan söyledi. Düzgünce görüşmekmistemiyorum dese telefon da veya tüzüme sorun yok.

    Bi de gönderdiği foto da kolunda yara var. Bir gün evvel beraberdik, yara falan yoktu. Geri zekalı muamelesine mi yanayım, aşkıma mı üzüleyim bilemedim.

    Whatsapptan niye böyle bişey yaptın falan derken, görüşmekmistemiyorum, uğraşamıycam ufff pufff yaptı engelledi.

    Bastım evine gittim. Önce kapıyı açmak istemedi, sonra açtı. Fena panikledi, burda ne işin var falan. O ara tokat attım. Ne yaptım lan ben sana naptım dedim. Bu da sağımınsolumu tırnkladı, bi iki tokat daha ufaktan bi arbade oldu.

    Sakin ol tamam dedim, lavaboya gidip yüzümü yıkayacakken, polisi aramış, evin kapısınınaçtı çıkıp gidecekken, kolundan çektim ben gidiyorum zaten sen gir evine dedim.

    Akşdıbına polis aradı, ertesi gün ifade vermeye gittim. O ifadesinde kendisi iş arkadaşım benimle birlikte olmaya çalışıyor demiş. Ben de sevgiliyiz, bir birimize gidip geliyoruz dedim. Fotolarımız vs vardı onlarında çıktısınınalıp verdim.

    Sonra ben çokmpişman oldum tabi, gözüme uyku girmedi kaç gün. Kıza attığım tokat bi yanda, sevip züt gibi ortada kalmam ayrı bi yana.

    Smsle özür mesajı attım. Whatsapp engelini kaldırdı. Aha dedim tamam yumuşadı heralde. 3 gün sonra da whatsapptan özür mesajı yazdım. Cevap yok. Amk engeli nie kaldırıyon madem. 2 gün arayla yine yazdım, aynı sonuç. Bugün bi de arayım dedim. Cevap vermedi.

    Bi tarafım o da seni sevdi ama çok kızdı. Ondan cevap vermiyor diyor. Bi yanım da kız artık senden kurtulmak istiyor, iplemiyor diyor. En azından cevap verse, olan oldu tamam görüşmeyelim artık dese tümden kapatacam konuyu da. O da yok işte.

    Şimdi ben napayım binler. Kafam allak bullak.
    ···
   tümünü göster