/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 826.
    +24 -1
    Koştuk.. Koştuk ama fayda etmedi.. Dükkanın içindeki kazalar, malzemeler,herşey yanmıştı.. Yeni bir iş kurmamız lazımdı. Adam verdiklerini geri almıştı resmen. Bankadaki bütün paramızı çekip yeni bir dükkan kiraladık.. Aradan haftalar geçti polis yapanı bulamadı.. Birgün çalışırken dükkanda,o araba durdu dükkanın önünde. Beybaba ve yanında 3 eleman indi arabadan.. Abim sinirden dudaklarını ıssırıp kanatmiş, Mert eline sopa alıp saldırmaya hazırlanmişti.
    Beybaba---Durun gençler sakin olun (bin gülüşü) Bakın 4 kişiyiz hiç davranmayın canınız yanmasın. Dedi.. bildiğiniz sabrımızı zorluyordu.
    Abim---Niye geldin lan gavat
    Beybaba---Belki bu dükkanı da yakıcaz koç
    Mert birden adamın üstüne atladı, yumruklamaya başladı..
    Diğerleri üstüne çöktüler Mert'in.Abim de saldırmaya kalkınca onu da dövmeye başladılar.. Işte hapis hikayem burda başlıyor.. Ağaç kesmek için Hızar almıştık.Bir hışımla hızarı çalıştırıp abimin üstündeki adama değdirdim. Etleri etrafa saçılmıştı.. Herkes kavga etmeyi bırakmış yerdeki etlere, elimdeki hizara bakiyordu. Aldırmadım.Beybabanın ağlayışına, kaçmasına fırsat vermeden parça parça ettim.. Adamlar korkmuştu.2 kişi kalmıştı. Elleyemedim onlara.. Bıraktım hızarı.. Adamlar kaçtı.. Abim ve Mert yanıma çöküp ağlamaya başladı..10 dakika geçmeden siren sesleri.. Abim kaçalım dedi aldırmadım.. Polisler girdi.. Kimi kusarak geri çıktı kimi de gözlerinde acıma duygusuyla beni yerden kaldırdı.. Hastanede yattım birkaç gün.Iyi olunca mahkemeye çıktım.. Yaşım 16, iyi hal durumundan,iki kişiyi doğramama rağmen 5 yıl aldım.. Hapiste çok çileler çektim.. Askere de gidemedim.. Allah razı olsun abim ve mert Ben hapisteyken işi gene büyütmüşler.. Sadece marangozuz bu sefer.. Huzurluyuz.Allah affetsin beni..
    ···
    1. 1.
      +4
      yalan hikaye bi diger entryndede askerlik anini anlatmissin lan bin
      ···
    2. 2.
      0
      Vayyy beee efso hikaye oldu
      ···
    3. 3.
      0
      93 94 te askerlik yapıp 2008 te liseye başlayan koca yürekli adam
      ···
    4. 4.
      0
      93 94 te askerlik yapıp 2008 te liseye başlayan koca yürekli adam
      ···
    5. 5.
      0
      Abi doryysa allah rajhmet eylesin gecmis olsun ama guzelsi
      ···
    6. 6.
      0
      Abi doryysa allah rajhmet eylesin gecmis olsun ama guzelsi
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster