/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    1.Sürekli tuvalete giden tip:Bu arkadaşlar tuvalet eğitimini henüz alamamış kişilerdir.Laf aramızda ama donuna kaçırdığı çok sık olur.

    2.Spastik tip:Bu arkadaş Sürekli etrafta koşuşturup insanları rahatsız eder. Ayrıca diğer bi özelliği de savaş alanındaki bi berzerker varı bi yaklaşımla dost düşman demeden heryere koşmasıdır.Önemli not asla ama asla şeker vermeyin.

    3.Her yere sümüğünü süren tip:Bu dostumuz maksimum her metre kareye daha doğrusu her santimetre ye sümüğünü siler buna sizin yüzünüzde dahil.

    4.Vandalizm in yeryüzündeki sureti tip:Bu kişiler yaptınız lego kıyafet hatta vücudunuza bile zarar verme eğilimine sahiptir. Dikkat edilmediğinde emek verdiniz o güzelim kuleleri ve pastel boya ile resmettiniz o şaheserleri ağır tahribat verebilir.

    5.Silik tip:Bu çocuk gayet zararsızdır ne konuşur nede çevredekileri rahatsız eder kendi halinde takılır.

    6.Pelin sunun küçük yaştaki modeli tip:Gerçekten rahatsız edicidir. öğretmene sürekli ispiyonlamadığı yetmediği gibi kendini diğerlerinden üstün oldunu zanneder. anlamak basittir. çantasında winxs görürseniz hızlıca arazi olun o ortamdan.

    7.Son olarak değerli hocamız kendisi ya fuck off bich gibimde diğilsin ne tak ye tavrında bi kişiliktir yada aşırı yoboz olup tarikat toplar gibi küçücük çocuklara ideolojisini zorla empoze etmeye çalışılır. Ayrıca laf anlatmakta çok zordur örneğin bi keresinde teni mavi olan bi insan çizdiğim için bana bağırmıştı. hala hatırladıkça elim Ayağım titrer oysaki ben orda şirinleri çizmeye çalışıyodum.
    Edit:Beyler benim aklıma gelen bunlar sizinde varsa başka tip tespitleriniz yazabilirsiniz.
    Edit:are you fucking kidding me beyler gerçekten ironiyi anlamadınızmı tm başlığı sevme eleştiri yap ama anaokullu nedir? Başlığı açarken sadece trend olan işte okuldaki tipler Starbucks taki tipler'in yanına yan sanayi diğil ironi ve mizahi olsun diye girdim normalde siz liselilere cevap vermek gibi bi eylemde bulunmam ama ironiyide anlamicak kadar çocuk olamazsınız.
    ···
   tümünü göster