/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2 -9
    Evet beyler daha önce muhtemelen hepimizin karşılaştığı kız tiplerini yazıcam.

    Evlenilecek kız: Bu kızlardan birini bulduğunuz da direkt olarak imam nikahını basmanız gerekir,iyi aile kızıdırlar huurluklarını göremezsiniz kötü alışkanlıkları yoktur küfür falan etmezler bulunan en iyi kız tipidirler gerçekten evliliği hak eden kız tipidir az bulunurlar.

    Bağlanma sorunu yaşayan kız: Bu kızlardan kesinlikle uzak durmanız gerekir. En tehlikeli kız tipidir ilklerde sizden hoşlanmış gibi yaparlar ilk buluşmada da her şey iyidir fakat sonra birden sizle ilişkisini koparırlar ne olduğunu sorunca bağlanamadım derler ve sizi bir daha tanımazlar,wi-fi misin sen amk kızı bağlanamıyorsun.

    Türbanlı kız: Kapalı kutudurlar genelde büyük çoğunluğu iki yüzlüdür az da olsa iyi olanları da vardır. Hayvan gibi sigara içerler semt kızıdır kimseye eyvallahı yoktur yanlarında kendilerini korumak için bıçak, biber gazı falan taşırlar, tehlikeli bir diğer kız tipidir.

    Pelinsu isimli kız: Sosyal medyada son derece aktiftir, sayısız beğeni sayısız takip alırlar babaları asgari ücretle fabrikada iflahı gibilir bunlara son model telefonları alır babalarına layık olamazlar genelde huurdurlar berkecanlarla akşama kadar gününü gün ederler ertesi gün berkecan bunları tanımaz.

    Sevgili yaptıktan sonra sizi tanımayan çakma kanka kız: Bunlarla çok iyi arkadaşsınızdır fakat sonra biriyle çıkmaya başlarlar ilişki başladıktan sonra sizi tanımazlar ilişkide bir sorun olduğunda sizin yanınıza gelip yüzsüzce taktik isterler arkadaş olmaya gelmez bunlarla.

    Arkadaş kalalım kızı: Bu amk kızları sizi sosyal medyadan bulup eklerler sizi yürürler sizde de biraz hoşlantı gibi bişey oluşur bunlara karşı, aradıklarını bulamayınca ben hedefim seninle arkadaş kalmaktı der sizi moralmen bitirirler.

    Aşık olunan kız: Yıllarca peşinden koşarsınız olmayacağını bile bile seversiniz sizden haberdar bile değildirler, sonra bir cesaret gelir açılırsınız sizi reddederler ertesi gün başka bir ilişkiye başlarlar ilişkileri genelde kısa sürer. Aşık olan elemanı sigaraya başlatma potansiyeli yüksektir, hayat karartırlar.

    Unuttuklarım varsa siz de ekleyin beyler.
    ···
   tümünü göster