/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +287 -22


    Bu dünyada kimse adil doğmamıştır.







    Soldaki arkadaş Jan Vesely.Başarılı bir basketbolcu.Basketbolda sonradan ustalaşmış olabilir ama Allah vergisi bir boyu var.Kimse kendi çabasıyla uzayamaz.Sağdaki Pero Antic.Aynı şekilde o da gayet başarılı bir basketbolcu.ikisi de aslında yeteneğiyle değil boyuyla para kazanırlar.Pota altı oyuncularıdırlar ; yani sadece boya ihtiyaçları vardır.Ve onlara bahşedilen boy ve şans bizde yok.







    Bu , Ödegaard.Doğuştan yakışıklı değildi ama çok ciddi bir yetenekle doğdu.Kimse sonradan öğrendi diyemez.Bu adam 16 yaşında Madridde oynuyor.Ne ara öğrendi top oynamayı ? Sırf yetenekle doğuyor ve paraya para demiyor.







    Bu Malia Obama.Onun ne şansa ne yeteneğe ne çalışkanlığa ihtiyacı var.Çünkü o doğuştan torpilli.O çift dönem USA lideri Obama nın çirkin mi çirkin kızı.Ancak istediği kadar çirkin olsun , bizden epey zengin.Ve bunun için bizim gibi senelerce çalışmadı.Çalışmasına gerek de yok.







    Ve biz şu lanet dünyada şu sokukların servetinin yüzde 1 i için didiniyoruz ve elde edemiyoruz.Where is the adalet ? Dayanamıyorum.










    ···
   tümünü göster