/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +177 -52
    http://cf.kizlarsoruyor.c...b00-87c4-210ee44dc69f.jpg

    edit: bu hikeye amcamın hikayesidir

    1.80 boyunda muhteşem denilecek kadar yakışıklıydım ama bi sorun vardı 104 kiloydum. Çevremdekiler her zaman diyodu olm yakışıklılığına yazık ediyorsun zayıfla amk diye. Fazla kulak asmazdım. Üniversite sınavı için hazırlanıyorum dershaneyede gidiyorum. Bir gün yine oflaya puflaya dershane gittim ve sırama oturdum. Ve kapıdan içeri bir kız girdi muhteşemdi adeta o an bir melek görmüştüm. Geldi ve yanım boş olduğu için oturdu ardından bana dödü ve kendini tanıttı o konuşuyordu ama ben konuşamıyordum güzelliğinden adeta dilimi yutmuştum asdasdasd

    Kız bana çok samimi davranıyordu ama ben aynı samimiyeti gösteremiyordum çünkü ben şişko özgüvensiz bi bindim.
    Kız bu gösterdiğim soğuk tavırdan dolayı bidaha benle konuşmaz diyordum ama ertesi gün sınıfa girerken yine sıramda oturup bana muhteşem gülücükler saçarken gördüm onu.

    Gidip yanına oturdum. Dersteyken bana bi kağıt uzattı kağıtta numaranı versene yazıyordu numaramı yazıp geri verdim kağıdı içimde müthiş bir duygu var aynı zamanda kilom nedeniyle özgüvensizlik.

    Ders bitti eve gittim aynaya baktım lan ben baya yakışıklıyım aq ama işte gibtiğimin kiloları bozuyo beni ve hayatımdaki en iyi kararlardan birini verdim zayıflıcaktım hemen evdeki çukulataları camdan attım mahalledeki bi kaç amca küfür etsede çocuklar oldukça sevinmişti ardından kardeşimin atlama ipini elime aldım.

    Devam edimmi beyler ?
    Eğer istiyorsanız şukularınızı ekgib etmeyin.
    ···
   tümünü göster