/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +104 -23
    Bak şimdi güzel kardeşim, 42 yaşında, babanla yaşıt bir abinim. iki çocuğum, 1 dükkanım vardı. iş güç geçti artık bizden. Oğlum bakıyordu dükkana.
    Ailem pırlanta gibiydi. Senin boyun kadardı çocuklarım bir kız bir erkek.
    Her sabah mutlu mesut kalkıp inciye giriyordum. Müthiş entryleri görüp kahkahalar atarken, emekliliğin tadını çıkarıp hanımın amında fındık kırarken, Senin gibik sokuk entrylerini, onunla bununla evlenmeni görüp deliriyorum. Her gün evde cam çerçeve kırıyorum. Mahalleli seslerden dolayı sana o kadar diş biliyor ki. Garip babam benim sana bağırmalarıma dayanamayıp kahrından gitti. Kızım, "babam evde bağırıp duruyor ben mervelerde ders çalışcam deyip berkcanlara kendini gibtiriyor."
    Oğlum benle alay etti, "baba neyin kafasındasın" diye. Dövünce, evi terk etti geceleri huurluk yapıyormuş.
    Memlekette yüzümüze tükürüyorlar.
    Sırf senin yüzünden kafamı yeni aldığım 128 inç smart tvye soktum.
    iPhone 6S Gold 128 Gb'imi ortadan ikiye ayırdım.
    ip adresinden ikamet ettiğin evi bulmak için deep webden 12.000$'a hacker tuttum. Kazıkladı gitti. Hanım deliyim ben diye terk etti bu yaşta. Depresyona girdim alkol, sigara, hap, ot ne varsa içiyorum.
    Borç batağına düştüm.
    Buz dolabında yiyecek peynir yok. 4 tane kredi çektim.
    Bir kaç güne hacizde gelir herhalde.
    Bilgisayarcı Murat'a söyledim 4 ayda anca buldu senin evini, artık nasıl gibik sokuk bir mağarada yaşıyorsan.
    Neyse o kredilerle 4 tane doblo, 46 tane pompalı tüfek, 18 tane motor, 13 de tabanca kiraladım. Sallamaları saymıyorum bile.
    Mahalledeki kızgın halkı, senin yüzünden ayrıldığım hanımın abilerini. Oğlum boşverince batan dükkanımın işçilerini, amcaoğullarımı, yeğenlerimi, emektar arkadaşlarımı, memleketteki akrabalarımı topladım. Senin evine doğru yola koyulduk. Bir kaç saate oradayız inşAllah. Bu sözlüğü senin iğrenç yazılarından, gibik sokuk başlıklarından kurtarmaya geliyoruz.
    ···
   tümünü göster