/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +13 -1
    devlet var devlet amın feryadı. Gidip sıgınsınlar ölürlersede namusuyla ölürler. Türkiye almasaydı avrupa bunları top edip oynardı.
    ···
    1. 1.
      -1
      Ulan gibkafalı, devlet halkını katlediyor. Nasıl bi gerizekalısın sen ya ? Devlet kendi halkını katlediyor, eeeee devletimiz var lan yardm eder. Oldu amk
      ···
    2. 2.
      0
      gibimde değil. Aynısı türkiyede olursa yine gibimde değil. Dayanışması olmayan milletler gibilmeye mahkum
      ···
    3. 3.
      -1
      ucamayanucak büyük ihtimal 20 küçük birşey demiyorum ama orda devlet kendi halkını katlediyor. Sanırım haberin yok bu adamların yapacak biseyi yok uçaklara tas mı atsinlar?
      ···
    4. 4.
      +2
      yaşım 23 hümanistim ve emin ol yardımı senden daha çok yapmışımdır bu muallaklere. Fakat devlet terk-edilmez edilmez edilmez. Yani bunun herhangi bir açıklaması yok. Sadece devlet terk edilmez. Irakta saddamı astıklarında ben 10 yaşında felandım saddama ana bacı küfr ederdim hep.Ama şimdi baktıgımda onu halkı terk etti en kötü lideri bile savaş zamanında bırakmayacaksın satmayacaksın. Suriyelilerin bir çogunun bizden yaşam standartları yüksekti. Buraya geldiklerinde hala gibişe gibişe cogaldılar acaba orda ölen insanlara o suriler ağladılarmı yoksa o günüde gibişerek mi geçirdiler.

      Cidden bir suri için bir Türkle bu kadar tartıştıgıma lanet olsun.

      Çalışmadıgı halde bende 500 lira ekgib bir para alıyor.

      Dün hayatımda 3.kez hastaneye gittim her taraf suri bak yemin ediyorum 2 saat kuyruk bekledim hepsinin kucagında 3-5 er cocuk ve cocuklar kücük demek ki burda yapmışlar.Hem mülteci olacak hem bizden iyi bakılacak.

      Benim derdim surilerden nefret etmen değil ama Türkü ezip geçme zira Türkler 5-10 kişiyle devlet kurmuş adamlardır.iyi forumlar
      ···
    5. 5.
      0
      Sende haklısın kardeşim ne diyim.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster