1. 1.
    +3
    Beyler aramızda liseye giden ergen arkadaşlar olabilir onlar için çaremiz yok ergenlik bitince zaten geçecek. Benim yardım etmek istediğim kişiler eli ekmek tutan, hayattan darbe yemiş, kötü olaylar yaşamış arkadaşlar inşallah yardımım dokunur onlara.

    Beyler benim felsefem gibtir etmektir ne olursa olsun yani bakın önceden arkadaşlarıma yahutta başkalarına hayır diyemezdim. Sonra dedim ki ulan hayata bir kere geliyorum giberler adamı istediğimi yaparım. Tabi bu olayda önemli olan tek nokta gibtir etmek kuralıdır.

    Beyler ailenizi kaybetmiş olsanız dahi şöyle düşünün onlar şuan gitmesi gereken yere gittiler sanki tatile gitmek gibi zamanı gelince sende onların yanına gideceksin sadece şöyle düşüneceksin onlar şuan başka mekanda benimde aşağı yukarı şu kadar senem var gitmeden hayatın tadını çıkarayım. (Bu ailesini kaybedenler içindi)

    Beyler aslında hayat bizi modern köle yapar daha doğrusu şu anda içinde bulunduğumuz düzen bizi buna iter biz seçemeyiz ancak babamız holding sahibi filan olacakta oo oda zor iş.
    1300 lira asgari ücret dahi alsanız o parayı sevin çünkü çok paranız olsa hayattan daha çabuk sıkılırsınız niye mi ? çünkü o parayla ne hayaliniz olur biriktirmeniz gerekmez her şeyi anında elde edersiniz. yannan gibi bir ortam içinde bulursunuz kendinizi çevrenizdeki herkes sahte önemli olan tek şey para bakın ben zengin değilim ama çevremde ciddi anlamda mal varlığı olan arkadaşlarım vardı onların olduğu ortamda bulunmuştum açıkçası hiç beğenmedim zengin olmadığınız için o dıbına mancınıkla yannan fırlattığım berkecanlarından değilsiniz.

    Sıra geldi kız meselesine..

    Şimdi beyler her aslanın kalbinde bir 250 gram yatar bunu tabi ki cinsel bir yargı olarak düşünmeyin zaten seven adam cinselliği 2. plana bırakır.

    Beyler bir kız sizi terk bile etse yada platonik bile olsanız iyi tarafından bakın o kızla yaşadıklarınız sizi olgunlaştırır. Asla bir kıza bağlanmayın o ilişki yaşadığınız kıza hazırlık maçı gibi bakın daha önünüzde ne lig maçları, avrupa maçları olur *

    Beyler inşallah yazdıklarım biraz olsun etkili olmuştur benim amacım düşüncelerinize biraz olsun etki etmek bir pgibolog yada başka bir şey değilim o yüzden çok bir katkım olmaz sanırım ama bir nebze iyi hissetseniz benim için yeterli..
    ···
   tümünü göster