1. 1.
    +1
    tak çukuruna dönelim.

    beni bilen bilir,Çin'de okuyan bir panpanızım.
    burda siyasi nedenlerden dolayı yaşayan bir sürü Pakistanlı, iranlı,Bangledeşli insan var ve inanın hiç biri ülkesine geri dönmek istemiyor. adam o kadar mutsuzki bunu söyleyemiyor çünkü korkuyor. üniversiteye gitmeden ailesi bunları(erkek) başgöz edip öyle gönderiyorlar. bunlar her sabah namazını kılar,her cumasına gider. ama içleri nasıl sizce ? neredeyse ortak arkadaşımız olan her çinli kıza 'bana çıplak fotoğrafını at', 'hadi ama bekliyorum' gibisinden taciz mesajları atarlar ve bu adamların kendi ülkelerinde nişanlıları var ama zorla yapıldığı için adam mutsuz işte. ha hepsi böyle mi elbet değil. ama gelipte bana 'bir sürü insan düzelcek ehi ehi' ayağı yapmayın.

    iranlı adam burda ingilizce öğretmenliği yapıyor ve sırf ortadoğu çukuruna dönmemek için her yıl burdaki özel okula para ödüyor ki ona vize versinler de geri dönmesin irana. Sırf tak çukuru şeriata dönmemek için adam sabah akşam çalışıyor.

    siz sanıyor musunuz sonrasında rahat rahat yaşayacaksınız ?

    haha, he dıbına koyim inanın rahat rahat yaşarsınız.

    alışkanlıklarınızdan biri bir gün 'şeriat polisinin' gözüne çarpar, ya da bacınız sokak ortasında bir güzel dövülür o zaman görürsünüz rahatlığı dıbına kodumun veletleri sizi.

    14 senede mis gibi herkes tarafından sevilen ve sayılan bir ülkeyi tak çukuruna çevirdiniz be. bomba patlar, yok pkksı dağa çıkar, yok başkanı para çalar,yok kafa kesen yobaz katil sürüsüne silah yardımı yapılır.

    ha bunları diyincede ağlıyosunuz dıbına koyim. ulan birinizde çıkın deyinki kendimizi düzeltmeye başlayalım.

    hele başka tarz gerizekalılar var asıl ben onlara bitiyorum. adam avrupada laiklik yok diyor. hmmmmm acaba oralarda islam olmadığı için, din sömürüsü, kafa kesme, recm, kırbaç vs. gibi gibik ortaçağı düşünceler olmadığı için olabilir mi sayın gerizekalı ? adam avrupayla ortadoğuyu karşılaştırıyor daha ne diyim...

    ha çok istiyorsanız şeriat Pakistan orda halkın %97'si destekliyor. buyrun gidin 1 ay dayanabilecek misiniz bakalım çok merak ediyorum.

    ülkenin yönetim biçimini değil. önce hastalıklı beyinleri değiştirin sonra ne tak yiyorsanız yiyin.
    ···
   tümünü göster