/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +144 -29
    (bkz: erkekler için saç bakım yollarını veriyorum) bunu da okuyun.

    edit: korkmayın arkadaşlar. evde kendim yapıyorum kuaförde yapılandan daha iyi oluyor.

    karı mıyız biz demeyin. size karı gibi alın demiyorum. çok daha erkeksi, yüzü çok daha simetrik yapan, kaşları biraz daha arka plana itip yüz hatlarını ve gözleri açığa çıkaracak bir şeydir. kısaca daha yakışıklı bir erkek olursunuz garanti veriyorum.

    yöntemi ünlü bir kuaförden öğrendim herkes bilmez.

    malzemeler:

    1 adet düz ince telli tarak,
    1 adet cımbız,
    1 adet makas.

    mühim olan simetridir unutmayın. o yüzden tarakla hizalama alıcaz. sizin için çizdim. tüm hizalamaları burun deliklerinin ortasından itibaren alıyoruz. korkmayın hissettirmiyor bile cımbızla alırken. kökten aldığımız için 1-2 ay uzamıyorlar.








    ilk olarak mavi çizgi gibi tarakla dim dik hiza alın. 2 mavi çizgi arasındaki tüm kaşları yolun.kafanızı kaldırıp ışığa bakarak alırsanız hepsini görebilirsiniz.

    şimdi gelelim ikinci adıma kırmızı çizgide ki gibi bu sefer gözlerin bitim yerinden geçirin tarağı. sağ kaşlarda taraktan sağa taşan kısımları, sol kaşlarda taraktan sola taşan kısımları da alın.

    üçüncü adım yeşil çizgi. tarakla hizalarken tam göz siyahınızın dışından geçirin. bu kısmın kırmızı çizgiye kadar olan o alt tarafını hafif boşaltın. çok abartmayın . bu sayede yüzünüz daha sert duracak kaşlar yukarı kalktığı için bi miktar.

    4. adıma gelirsek eğer kaşın üstünde fazlalık olan, belli yeri kalınlaştırmış 3-5 kılıda alıp bitiriyoruz.

    sırada kaşları biraz arka plana atma var. bunun için tarakla yukardan aşağıya tarayıp saç kesimde olduğu gibi diğerlerine göre uzun olan kaşları makasla kesiyoruz. bunu birde aşağı tarayıp yapıyoruz. yalnız dikkat edin çok alırsanız kaşsız kalırsınız dikkat.

    artık daha yakışıklısınız tebrikler.
    ···
   tümünü göster