/i/Acil

  1. 1.
    +534 -20
    Minik kardeşimiz için elini uzat inci!
    Hesap bilgileri ( Kendi adına açılıp valilikten para toplanması için izin alınmıştır )
    Ziraat Bankası
    TR110001000458736714695001
    ilayda ilhantekin
    Beyin rahatsızlığı ve epilepsi hastası olan kardeşimiz için 5 10 demeyelim elimizden geleni yapalım tedavisinin devam etmesi için maddi yardım şart ailesi ve kendisi Adana'da oturmaktadır bir gün ziyaretine de gideceğiz zaten. Annesiyle konuştuğumda maddi durumu olmadığı için hastaneye bile yatıramıyor ve sabah hastaneye zütürüp akşam tekrar eve geliyorlarmış. 3 5 ne toplarsak ilayda kardeşimize umut olacaktır.
    Biz duyarlı olmazsak başkaları hiç olmaz maddi gücünüz yoksa bu gönderiyi paylaşarak destek olabilirsiniz. Allah'ım sen ailesine sabır, minik kardeşimize de direnme gücü ver.
    (AOG'tan alıntıdır. nerden olduğu önemli değil, önemli olan herkese yaymak. Allah hepinizden razı olsun)
    edit : beyler yardım çığ gibi büyüyor. amacı olmayan grup/sayfa önderliğinde bu duyuruyu gerçekleştirmiş olduk. şu annenin feryadına kulak veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar. annenin allah razı olsun diyişi bile içimdekileri kopartmaya yetti tüylerim diken diken oldu Allah kimseyi bu durumua düşürmesin kardeşimize de acil şifalar dileriz inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur ve bize bir teşekkür videosu çeker tatlı kardeşimiz *
    Amacı Olmayan Sayfa'dan direk copy paste yaptıgım post
    "Merhaba beyler bayanlar dün başlattığımız yardım kampanyası elden ele ulaştı 4500 tl gibi bir miktar şuan ilayda kardeşimiz adına açılan hesapta toplandı * inşallah ilayda kardeşimiz sağlığına kavuşacak."
    ilayda'nın annesi ile olan whatsapp konuşmasının screenshotu : http://i.hizliresim.com/ljmrzl.jpg
    ···
   tümünü göster