/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +32 -16
    Beyler iddia ediyorum ki oy kullanmadan önce insanlara zeka testi vb. şeyler yaptırılırsa akp'nin oyun %10 u bile geçemez.
    internette her gün sürüyle akp'li görüyorum.Lan çoğu Atatürk karşıtı. Atatürk'e neden karşısın diyorum imam astı vb. bahanelerle geliyorlar. Büyük ihtimal ailesi buna böyle öğütler vermiş bu salaklarında aklına hiç sorgulamak gelmiyor.
    Zaten hiçbirinin tarih bilgisi yok. Tarihi osmanlı ile başlıyor. Ha bildikleride sınırlı. Yine ailesinden çevresinden duyma şeyler.
    Siyasetten gram anlamazlar. Haber izliyorlarsa a haber izlerler gerçi bende izliyorum. insanları nasıl kandırdıklarını izlemek hoşuma gidiyor.
    Gelelim siyasal ümmetçilere
    Bunlarda aslında akp li sayılırlar. Çünkü oy verdikleri mhp Türkçü eylemlere girmez ama mecliste akp nin yararına ne varsa yapar. Chp ye destek cıkılırsa mecliste kabul görecek seylere bile çekimser kalarak akp ye gitmesine izin verirler.
    Chp nin içine bakarsak bunlar biraz ikiye ayrılır. Bunlar laik milliyetçiler ve içlerinde k*rtlük bulunduranlar. Laik milliyetçiler genellikle kültürlü olurlar tartışmaya fazla girmezler.
    Ama k*rtlük bulunduranlar ne zaman k*rtlere yarayan bir iş varsa hemen katkı sağlarlar. Sosyal ağlarda güya barış propagandası. O barış propagandasını bile k*rt faşizmine uyarlarlar.
    hdp li huur çocuklarını zaten biliyoruz onları anlatmaya gerek yok.
    Gelelim partiye oy atmayıp sadece Türkçülük yapanlar. Bende bu taraftanım ve hangi Türkçüyle konusursanız konusun yaşı 16 dan fazlaysa bilgileriyle giber atar. Neden Türkçü oldugunu çok rahatca anlatabilir. Düşüncesinden kolayca sapmaz. Halkı galeyana getirmez. Bir işi yapıyorsa vatanınıda düşünerek yapar.
    Bu durumda ülkede oy atarken bi zeka testi yapılırsa daha adam akıllı yöneticiler seçilerek ülkenin belki kurtulması sağlanır...
    Sohbet etmek isteyen varsa aşşağıda edebiliriz.
    Not:k*rtler gelmesin
    ···
   tümünü göster