1. 26.
    -5
    ah be liseli sana küfür etmeye bile değmez. ayarı yedin içine sindiremedin o hınçla geldin buraya yorum girdin kötü kalpli zavallı. liseli pskolojisi işte zamanla büyürsün merak etme.
    ···
    1. 1.
      +1
      Evet eurocup avrupanin en buyuk kupasi oyle mi? Bi de ayar yemisim ahahahahah amin dudugu seni. http://www.incisozluk.com.tr/e/170911363/ Panpalar buyrun baslik bu gibik gs avrupanin en buyuk kupasini kaldirdi diyor sonra ayari yedin ahahaha diyor gelismemis cahil pic
      ···
    2. 2.
      0
      benim için büyük bir kupadır senin için olmayabilir ne de olsa senin kaldırmadığın kupa yemediğin zik kalmamış amq liselisi sevineceğine bir de kupayı küçümsüyor aklınca. olum içine çok oturduysa vitesi boşa alayım haahahha.
      ···
    3. 3.
      0
      O zaman oraya benim icin yazacaksin burada ayari yiyip it gibi geri adim atmayacaksin anladin mi pic? Bi daha goz gore gore yalan konusursan bunu hatirla emi amk gotlek pici
      ···
    4. 4.
      0
      tamam liseli sakin.
      ···
    5. 5.
      0
      Beni liseliyim diye kucuk goruyosan gibimde degil ne tak yersen ye. Ben ilk entryimde liseliyim diye belirttim zaten ve bundan gocunmuyorum. Cunku bu sozlukte anancilik yapan muallakler ya hakkaten liseli ya da liseliyim adiyla bunu yapiyolar. Ben boyle bisey yapmadigimdan sıkıntı duymuyorum. Ve buradaki diger gotlek liseli veya ilkokullular gibi yalan soylemiyorum yas 20 diye.
      ···
    6. 6.
      0
      yok ondan değil de beyin gelişmemiş oluyor yaş küçük olduğu için yoksa akıl yaşta değil baştadır. anancılık yapmıyorum diyorsun geliyorsun gelene gidene küfür ediyorsunuz koçum buradan küfür etmeyi biz de biliyoruz biraz daha terbiyeli olursan liseli olduğun belli olmaz.
      ···
    7. 7.
      0
      Bilader goz gore yalan soyluyon bide salak salak konusma diyon. Son yanitinda da kendinle celisiyon amk neyin kafasini yasiyon anlamadimki. Yas kucuk oldugu icin beyin gelismemis oluyor diyon sonra akil yasta degil bastadir diyon. Troll hesap misin harbui cahil misin yoksa ilkokullu musun anlamadim gitti.
      ···
    8. 8.
      0
      sana adam gibi takıl diyorum küfür etme diyorum anladın mı ? ananın babanın yanında nasıl kedi gibiysen burada da aslanlık yapma diyorum. senin yaşında senden daha zeki liseliler vardır illaki onu diyorum.
      ···
    9. 9.
      +1
      Elbet benden zeki adamlar var benim bu konuda kabullenemedigim hicbir sey yok. Neyse aq ben uzatmayacam baktim sovdugumden rahatsiz olmusun ben bunu istemem bundan sonra seni gorunce sovmeyecem sadece cuguleyecem, hadi eyv.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster