/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +23
    Hayatımın bu dönüm noktaları cidden yaşamaya deger olduğunu gösterdi. Hukuk bölümü okumaya çalıştım fakat muhasebeci oldum.Her aksam solistlik yapiyordum. Birgün güzel bir kız oturdu karşı masaya tekti. Kendi kendime sevgilisini bekliyordur dedim.

    Başladık çalmaya kafalar zom olmuş bir görseniz sanki oradaki herkes o gün bir amaca odaklanmislar. gece bitti ben müdürü taksiye bindirip yolladım. Cocuklar etrafı topluyordu hergün onlara yardım ediyordum.Kiz hala oturuyordu temizlik bitti kız uyumuştu masada.

    Telefon rehberine baktık önce direk gelip biri alsin diye ama tuş kilidi vardı mecbur uyandırdık. Kız uyanınca kufr etmeye basladı bende hiç haz etmem küfr eden bir kadından. Cocuklara ben çıkıyorum dedim eve gittim. Annem uyumuştu ilk defa normalde hergün yatmaz beklerdi beni.

    Sabah ablamın annneee diye bagirmasiyla uyandım.O kafayla o sinirle dedim giberim bir uyutmadiniz kalktım. Ablam annem ses vermiyor dedi. Ulan varya öldüm o an gözümden sel aktı içimde deprem oldu. Hemen koştum yataga baktım nabız var nefes yok. Hemen ambulansı aradım hastaneye gittik. Doktordan acı haber bekliyordum kendimi hazırlamıştım ama annem beni bırakmadı 4 saatlik bir yogunbakim ardından ablamı eve gönderdim.
    ···
   tümünü göster