/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -2
    Beyler bi ablam var sarışın yeşil gözlü ömrüne bereket cana yakın bi kızdır ama bu aralar evde değişik şeyler olmaya başladı ablam sürekli ne zaman evden çıkacağımı soruyor cebime harçlık koyup dışarı yolluyor erkek adam gezer diyo hatta geçen yazılıdan düşük aldım canım sıkılmıştı ablam göndermeye çalıştı evden sinirlendim hakaret ettim aptal kız dedim sonra hemen özür diledim tabi , ablasının bitanesi dedi sana kız lazım dedi utandım arkadaşını aradı beni sinemaya gönderdi. Ne kadar kardeşini düşünen abla yaa.
    Ama eve gelince çığlık sesleri geliyodu ablamın odasına koştum benim canım sarışın ablam zenci birisiyle boğaza boğaz dövüşüyodu! Beni görünce bi an kalktı sanırım benim varlığımdan güç aldı ve zenciyi yerle bir etti bana hemen çık ve sopa getir dedi koştum odaya geldiğimde zenci yoktu . Seni görünce camdan atladı kaçtı hırsız dedi hemen üstünü giyindi neden çıplak olduğunu sordum sütyenini ağzına dayayıp boğmaya çalışmış zenciyi canım ablam yaa ne kadar girişken.
    ilerleyen günlerde zenci hırsızların sayısı çoğaldı artık her gün görüyodum ben sopayı almaya gittiğimde zenciler camdan atlıyodu bende anlamadım bu işi çok mu heybetliyim ?
    ···
   tümünü göster