/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +40 -2
    Oturdum çimenlere, cebimden çıkardıgım uzun ikibinbir sigaramdan bir fırt aldım gelen geçen yaşlı adamların o buldoğ köpeklerinin suratı gibi buruşmuş zütlerine bakıyorum içimden " züte bak hey maşallah " filan diyorum ve sigaramdan bir soluk dışarı üflüyorum, kıvrımlar halinde havaya karışmasını filan izliyorum.

    Sigaramın yarılarına doğru oda ne bi tane kıllı kurt yıfırta yıfırta, pantolonumdan yukarı tırmanıyor, Allahsız kitapsız.

    Gülüyor bide muallak, bu kadar yüzsüz kıllı tırtılı görmedim hiç.
    "Gelmelan ! " diye bagırdım birden, cevreden geçenler bana bakmaya başladı " aa deli galiba" demeye başladı zütü overlok makinası gibi olmuş kadınlar, " ne bakıyorsunuzlan, sevgilimle tartışamaz mıyım? " diye söyleniyorum ama kimse oralı olmuyor, ne insanlar var hey Allahım ya.

    Baktım tırtıla yolu yarılamış nasıl azim varsa, topugumun ucundaydı dizimi kadar yol almış dıbına koyim yemin ediyorum arsız bu yaratık. ben bunun iman tahtasını gibeyim ya.

    "lan olum arsız mısın gibtirgit" dedim, artık sinirlenmeye başlamıştım.
    Bana baktı uzunca" ha uşagım ha buraya çıkaysam ne varımış bunuda? " dedi.
    Baktım bugulu gözlerle bana bakıyor, birden sevimli gelmeye başladı tüyleri filan bacagımı kaşındırıyor, Türkan şorayın, selvi boylum al yazmalımdaki rolü gibi rol kesiyor bana gırnatasını gibtigiminin, bende kadir inanır gibi sert haşin ve gaddar bakışı atıyorum.

    Birden bana sırtını döndü, gerisin geriye dizden aşagıya doğru inmeye başladı.
    " Nereye dedim? " gitmem gerek dedi. işte o anda içimde bir sızı belirdi, gözlerim doldu terkedilmenin dayanılmaz acısını çekmeye başladım " dur " diye bagırdım, ama beni dinlemedi, işte o anda elim ayagım boşaldı cevreki insanlara aldırış etmeden hızlıca ayağa kalktım, bu paçadan aşağıya düştü aldım bunu ağzımdaki kürdanla dövüyorum
    "yapma" diye bagırdı, neden beni sevmedin dedim.
    " evde kelebek olmayı bekleyen çocuklarım var " dedi dayanamadım, yatırdım çimlere "var git yoluna" dedim o giderkende Erkan oğurdan " Fırat " türküsünü okuyama başladım işte hayat böyledir bazı aşklar başlamadan biter.
    ···
   tümünü göster