/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +111 -7
    Selamun Aleyküm beyler. (Aleyküm Selam.)

    Bu gün mastürbasyonu bırakışımın 42. günü yani tam 6 hafta oldu bırakalı.
    8 gün sonra önceki 25 günlük rekorumu ikiye katlayacağım inşallah.
    Size bu 42 günlük süreçte yaşadığım ufak tefek değişikliklerden bahsetmek istiyorum.

    Ama öncelikle şunu söylemeliyim ki tam olarak bir değişim söz konusu olması için minimum 90 gün olması gerekiyormuş. Eğer ingilizceniz varsa internete "nofap" yazıp daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

    Neyse konumuza gelelim;

    Dedim ya ufak tefek değişiklikler bunlar...

    - Son bir haftadır deliksiz uyuyorum gece uyanma falan olmuyor ve sabahları dinç kalkıyorum.

    - Sitresimde kesinlikle bariz bir azalma var.Ben sitres yüzünden mastürbasyon yapan birisiydim ama bırakınca daha az sitres yaşamaya başladım.Önceden tırnak ve dudaklarımı kanatana kadar yerdim ama iki haftadır dokunmuyorum bile. Uzun zamandır ilk defa tırnaklarım uzadı ve ağzım kan kokmuyor.

    - Bıkkınlığım azaldı artık sorumluluklarımı yaparken nispeten daha az sıkılıyorum (ya da bilmiyorum belki pgibolojiktir.)

    - Önceden çok mutsuz birisiydim şuan daha mutlu hissediyorum daha doğrusu hüzünle karışık bir mutluluk var sanırım yalnız olduğum için içimde biraz burukluk var.

    - Önceden hiç rüya görmezdim diyebilirim (şimdi biri çıkıp insan gecede bilmem kaç rüya görür falan der kesin amk.) ama dün gece hayatımın en ayrıntılı rüyasını gördüm. Tabii ki karı kız falan değildi özel bi şey öyle işte...

    Kendimi gözlemliyorum ve çıkardığım sonuçlar bunlar beyler merak ettikleriniz varsa burdan ya da özelden sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.

    Haa bir de merak edenler olur belki 42 günlük süre zarfında 2 kez rüyalandım sonuncusu 12 gün önce oldu...
    ···
   tümünü göster