/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +292 -3
    Az önceki açtığım başlıklar sansür koymamam nedeniyle silindi. Bu fotoğrafı sansür koyarak atıyorum. En azından herkes gerçekleri görsün.

    ---

    Şu fotoğrafı görüyorsunuz değil mi? Bu bir dramdır, bu inci sözlük ruhunun kaybolduğu gerçeğidir. Bu, sözlüğün çoluk çocukla dolduğu gerçeğidir. Bakın ve prim verdiğiniz insanları görün.

    Kendinize gelin beyler kendinize !
    Nerde lan inci ruhu nerde ?!

    Böyle primci huur çocuklarına prim vermeyi bırakın artık!

    Not : Modlardan ricam bu başlığa dokunmamalari. Sansür atıp paylaştım...

    Edit : Prim verilen başlık (bkz: adeta yerin dibine girdim be panpalar)

    Edit : Ulan amina koyduğumun ergen bini utanmadan bir de bu başlığa yorum atmış. 2. sayfada huur çocuğunun yorumu. Ulan bari biraz yüzün olsun dalyarak.

    inciyi bu konuma getiren huur çocuklarına silik atmak şart oldu. Ve hala bu huur çocuğu bu başlığa yorum atabiliyor.

    Edit : Beyler, sorun kafadan sallayıp yazmakta değil. Prim amaçlı duygu sömürüsü dediğimiz huur çocukluğunun yapılması. Eskiden beri sözlükte sallama hikayeler olur, bakın hikayeler diyorum. Ve bu hikayeler komikli olur güldürürken eğlendirir.

    Ama ne yazık ki son zamanlarda eskisi gibi haykırtarak güldürecek hikayeler göremez oldum trendde. Nereye baksam prim uğruna, kendini acındirmaya çalışan huur çocukları var. Başıma geldi altıncisi altında duygu sömürüsü kokan entrylerden ve kendini acındirmaya çalışan huur çocuklarının palavralarından bıktım artık dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster