/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -2
    Doguya gitseydin diyorsunda ben Diyarbakir surunun golgesinde uyudum , tuncelinin munzur cayinda serinledim , munzur daginda koyun otlattim, Hakkarinin yuksek ovasinda, insanlarla sohbet ettim batmanin sason eteklerinde tarla bictim, hasankeyf inde pacarimi siyirip ayaklarimi islattim, Ben kürdün adaminida , itinide yerinde gordum. Sizi, siz kadar iyi biliyorum bana martaval anlatma.
    ···
    1. 1.
      +3
      Okuyamadiklarindan degil! Okumadiklarindan tosunum! Teror destekcisi propagandacisi ogretmenlere goz yumduklarindan! Ders calismasini telkin eden ogretmeni tekme tokat dovup gibtir git Tc kopegi diyerek hastanelik etmelerinden! Ben zaten her kurt insanini ayni kefeye koymuyorum! Benim Kardes dedigim adamda var orda kalles dedigim serefsizde var. En buyuk egitim ailede baslar! Aile aman ayranim dokulmesin gotum gibilmesin! Bana dokunmayan yilan bin yasasin derse yanlis egitim veren pic cok olur. Bir ulkeyi cahillik yikar ama cahilligin sebebini arastirmak gerekir..
      ···
    2. 2.
      0
      O konuda bende sana katılıyorum ama kürtlerin öğretmenlere de çok saygı duyaranlaarı da var tabi hepsi değil ama bu onların haksız olduğunu göstermiyor sonuçta türklerde yeri geldiğinde sıkıntılı olabiliyorlar
      ···
   tümünü göster