/i/Tespit

  1. 51.
    0
    Mongoloidler en zeki filan değildir en zekiler norveçliler ve almanlardır (almanlar tam nordik değil aslında saf değiller) yani aryanlardır. Hem zeki hem de fiziksel olarak güzel ve en üstün ırk Aryan ırkıdır. Ve kafatasları dolikosefaldir. (Diğer melez avrupalılar brakisefal ama en üstünleri norveçliler dolikosefal)

    Irklara tekrar dönersek ırkçılıgı sevmem ama madem konusu var konuşalım.. Mongol ırkı en aşağıdır ve Türkler tarih sahnesine mongol olarak çıkmamışlardır. Hun imparatorlugu şimdiki mogolistan merkezli kuruldu ama o tarihlerde oralarda zaten aryanlar yaşıyordu hungarlar yani macar Türkleri mongol olmadan atilla liderliğinde avrupaya göç ettiler kalanlar (selçukların ataları olan kısım) tecavüze uğrayarak sonradan mongol oldular. Yani Türkler anadoluya geldiklerinde mongol olmuşlardı ama başlangıçta mongol değillerdi. Hatta viking gibi insanlardı. (Bak eski türk yazıları zaten norveç alfabesidir)

    Ayrıca brakisefal kafa yapısı TR de baskın diye Türk kafası filan dendi yoksa alakası yok. Brakisefal kafa daha çok yunan ermeni filan kafasıdır.
    ···
   tümünü göster