/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
  1. 26.
    +1
    Tüm bu araçları kullandığım için az çok hepsi hakkında bilgi sahibiyim, bende almadan önce bu 3'ü ve Audi A3 arasında kalmıştım. Sonra A3'ün uygun fiyatta temizini bulamadığım için i20 aldım.
    Bu durumda sana önerebileceğim araba i20, biliyorum çok kişinin fikrinden farklı ama böyle... Nedenleri sıralayayım;
    - Tork gücü diğer iki arabaya göre daha yüksek olduğundan daha az efor sarf eder ve yakıt masrafını kısar.
    - Eğer rastegele (hızlı, yüksek devir vs.) kullanmaz isen kolay kolay sıkıntı yapmaz.
    - Dediğim gibi 1250 km yol yaptım 2 ayda ve araca toplamda 250 tl yakıt koydum. Daha da yarım depo duruyor...
    - 2012'leri 30.000 Tl gibi fiyatlara bulabilirsin temiz bir şekilde... Üst modellerde de 2013,2014 35.000'e temizini bulabilirsin...
    - Yol tutuşu arabanın bakımı iyi olursa eğer iyidir. Sarsması çok az, hızlanması ve durması tam yerinde.
    Tek bir sıkıntısı var, o da hafif bir yağmur görsün frenlerde ABS'yi devreye sokuyor. Bu duruma da kısa sürede alışıp, ona göre frenleme yapabilirsin.
    Fiesta kullanırken mutsuz değildim, iyi araba lakin yakıt konusunda cimri değil, tabi dizelde büyük bir fark var mıdır emin değilim ama çok fazla değişeceğini zannetmiyorum. Corsa ise yakıt konusunda gerçekten bir sömürücü.

    Bu arada istersen, hafta içi akşam saatlerinde, hafta sonu ise öğleden sonraları müsait olduğum zamanlar oluyor. Arabayı deneyebilirsin, bir iki tur atar sonra i20 alma veya almama konusunda kararını pekiştirebilirsin.
    ···
    1. 1.
      0
      corsa sömürücü derken ? çokmu yakıyor anlamında dedin ? çünkü fabrika verileri olsun kullanan yorumları olsun ben kokluyor diye tahmin ediyordum i20 nin yeni spor bir kasası var çok güzel olmuş bu arada
      ···
   tümünü göster