/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.aljazeera.com....ci-eyup.jpg?itok=Lw4WGWf9
  1. 1.
    +4
    Olay dün gerçekleşti beyler. Arkadaşımla beraber spordan çıkmış eve doğru yürüyorduk. acaba ne yesek diye düşünürken karşımızdan 2 tane türk kızı onların arkasından 2 tane 20li yaşlarda suriyeli bin geliyordu.

    Kızlar kafaya kadar çekilen pantolonlarını giymiş bir manav edasıyla karpuz ve portakallarını sergiliyordu arkasından gelen binler kızların kalçalara bakarak giblerini kaşıya kaşıya yürüyorlardı.

    Suriyeli binlerin kızlarımıza böyle bakması kanıma dokundu. Arkadaşım da durumu fark etti. Ona karışmamasını sayıları artarsa müdahale etmesini söyledim.

    Kızlar yanımızdan geçip gittiler ardından gelen suriyelinin tekinin yakasından tutup burnuna aniden kafayı koydum yere serildi. diğer bin çeneme yumruk attı 1 2 saniye sonra topladım hemen kendimi ikinci yumruğu atarken eğildim ve ıskaladı. huur çocuğunun boğazından ve kemerinden tutup havaya kaldırdım ve yere çiviledim.

    Kızlar bize bakıp bağırıyordu tüm dikkatleri üzerimize çektiler. Artık gitme zamanımız gelmişti. gitmeden önce yerde arkadaşımla beraber biraz tekmeledik ve hızlı adımlarla orayı terk ettik. yüzleri kan içindeydi muallaklerin.

    Beyler bu huur çocuklarına rahat vermeyin barınmasınlar bu ülkede. Evinizi, arsanızı satmayın, kiralamayın. iş vermeyin bu binlere.

    Not: Düzgün bir görsel bulamadım idare edin

    Özet:başlığı tekrar oku
    ···
   tümünü göster