1. 1.
    +4
    EN ÜST EDiT: Beyler o demirci denen huur çocuğu bambaşka bi konu,onu ayrı tutuyorum ve tekrardan anasını gibim ben onun.

    ulan be ne koymuştu şu yazıyı görmek be. gelmişim 22 yaşıma hala her gördüğüm de öyle acıtır ki canımı anlatamam. hiç bi kızın benden ayrılması,bi kıza teklif ediipte reddedilmek emin olun bu kadar koymamıştır bana. h,ç ,b kız acıtmamıştır canımı bu kadar. o kadar emek verip gece gündüz dur duraksız kastığınız o kadar emek verdiğiniz çarınıza sabah kalkmış ıd şifrenizi yazıyorsunuz ve entera basıyorsunuz ve karşınızda o ekran: HESABINIZ ENGELLENDi! bi anda dünyanız başınıza yıkılıyor be. başınızdan kaynar sular akıyor. işte o an tüm güzellikleri ve kötülükleriyle çarınız gözlerinizin önüne geliyor, gözünüzden bir damla yaş süzülüyorki o yaşta ne anılar ne emekler saklı lan. 1 2 hafta kendinize gelmeye çalışırsınız olmaz. yeni çar açıp kasarken o anılar gözünüzün önüne gelir tekrar ağlarsınız. ulan o mail adresinize bir mail gelir ya çar banlandığında, ulan üzerinden 8 sene geçti hala silemedim o maili bee.. azönce tekrar baktım yine yktım bi dal sigara harbi harbi yine duygulandım. ulan metin2 bizim gençliğimizden çok şey aldın ama ben helal ediyorum lan hakkımı sırf o dolu yada kdp düşürdüğüm anda ki sevincimden dolayı helal ediyorum

    O HESABINIZ ENGELLENDi YAZISINI GÖRDÜYSEN EMiN OL HAYATA 1-0 ÖNDE BAŞLADIN ACI ÇEKMEK KONUSUNDA. AĞLAYIN ULAN AĞLAYIN, BUNA AĞLAMAYACAĞIZDA NEYE AĞLAYACAĞIZ BEE.
    ···
   tümünü göster