/i/Tespit

  1. 1.
    +166 -14
    1-iddacı tip: gel kanka pes atalım derler ve iddaya girerler. Oyun öncesi neşelidirler. Oyun oynandığı sıralarda gergindirler. o sıralarda ters laf etmeyiniz bunlara

    2-ilkokullu tip: bunlar bi taktan anlamazlar. genelde cafelere pes oynamak için 3-5 kişi gelir.1,5-2 tl verir süreleri dolunca maçı ortalarda bırakıp kalkar giderler.

    3-Real-Barçacı tip: bunlar genelde +9 olurlar. Real/barça almaları muhtemeldir.El clasicoya bayılırda. Sanki başka takım yokmuş gibi.

    4-Messi-Ronaldocu tip: bunlarda 3. madde gibidirler. Ancak real-barça alma sebepleri takım değil sadece o takımın maskot oyuncusu içindir. Genelde iyide oynatırlar. Bunlardan uzak durun.

    5-Büyük takım karşısına orta halli takım alan abiler: bunlar nadir görülen tiplerdir. Yanındaki büyük yıldızlarla dolu takım alırken bu abimiz süper ligden normal bir takım alır. Maksat zevk almaktır. Başa baş gidersiniz oyunda.

    6-Ülkeci tip: bunlar genelde ülke maçları yaparlar. Brezilya,ispanya vs türü takım alma durumları yüksektir.

    7-Süreci tip: bunlar sinsidirler. Süreyi uzatır ayarlarla oynar. Sonrada biz bir maç yaptık abi derler.

    8-Pese gelip uğraştıran tip: en şerefsizleri bunlardır. Genelde paraları çoktur. Pese gelir bi iki maç yapar sonra kafe sahibini uğraştırırlar.Abi smackdownı aç, nfs aç, gta5 aç diyip sürekli cd değiştirtirler. Genelde arkalarından söven çoktur.

    9-izleyici tip: bunlar genelde arkadaş grubuyla gelmiştir. turnuva yaparlar maç sırasının gelmesini bekler. Sıra gelene kadar telefonlarıyla uğraşırlar.

    10-Kolcu tip: en can alıcı tiplerdir.Çok dandik goller yerler ve en meşhur savunma sistemleri "kanka kol bozuk" cümlesidir. Bunlardan uzak durun..
    ···
   tümünü göster