/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 76.
    +41
    N- Birazda beden diline değinmek istiyorum sınav temposuna girmeden önce çok fazla beden diliyle ilgili kitaplar okudum hatta bir tanesini de burada size tavsiye ediyorum resimlerle anlatmış durumu okumanız yararınıza Joe Navarro'nun Beden Dili adlı kitabı kendisi. Bir kız sizle konuşurken boynuna dokunuyor kolyesiyle oynuyor eli yüzünde falansa bu utanmanın belirtisidir. "Boynuna dokunmuyor amk benden hoşlanmıyor mu?" demeyin önceki belirtilerin bir çoğu tutuyorsa tutmayan nadirlerden biri buysa kız sizle konuşmaktan utanmıyordur. Bu N maddesi yeni konuştuğunuz kızlar için geçerli. Üzücü olansa sizde farkında olmadan aynı hareketleri karşıdakine yapıyorsunuz:/ Kızın yanına gittiğinizde çekinmeyin korkmayın utanmayın. Kızlar özgüvenli erkekleri sever. Çekinmeyen erkekleri sever. Çekinmeyen diyince küfürden bahsetmiyoruz konuşmaktan bahsediyoruz.

    O- Yalnız bayağıda madde oldu bu aklıma gelen her şeyi yazıyorum belki bi kaçıyla yakalarsınız diye. Bir kız üzgünken sizi yanında görmek istiyorsa bu iyidir. Üzgünlükten kasıt sevgilisinden ayrılmışsa uzak durun. Çünkü siz öyle bir durumda ona yardım ederseniz sizi potansiyel sevgili değil sevgiliden ayrılınca ağlanacak potansiyel ARKADAŞ omzu olarak görmeye başlar. Ama notları düşüktür ailesiyle arası bozuktur o sırada size dert yakınırsa ona arkadaş olarak değil yakın biri olarak yardım edin. Yani kızın ellerini falan tutabilirsiniz böyle bir durumda. Böylece o duygusal anı aklına geldikçe sizin ona sevgiyle dokunan ellerinizde aklına gelecektir.
    ···
    1. 1.
      +17
      Desene SIÇTIK amk.
      ···
    2. 2.
      +12
      hala sıfırdayım, alfabenin sonuna kadar umudum var
      ···
    3. 3.
      0
      Aglayan kizin gözyasini silin hele ilk siz siliyosaniz o kiz sizi asla unutmaz tecrubeyle sabittir arkadaslar ailemde hep kavga vardi komusmuzun yanina gitmistim kapi komsusu agliyodum dert yaniyodum gozyaslarimi sildi ve ilk kez bi erkek yuzume dokunmustu gozyasimi silmisti hala o günü unutamiyorum sonra bana agib cikti bu bize gelmisti yalnizken opusmustuk bile ama simdi sorsan kankayiz o ayri mesele xcxjcbd cunku ailemin basini one egdiremem komsularla aralarini bozamam
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster