/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 51.
    +41 -2
    L- yürüyendepik kardeşimin değindiği noktaya değinecektim. Bir kız araya bir arkadaşını koymuşsa, aradaki kişi sizle sürekli o kızın konusunu açıyorsa bir değil iki değil üç artı koyun amk. Mesela ben ayşe den hoşlanıyorum onun yakın arkadaşı fatmayla da yakınım. Fatma bana sürekli ayşenin konusunu açıp güzel kız vs. diyorsa, fatmaya şu kız nasıl diye sorduğumda ayşe daha güzel diyorsa bilinki ayşede bir şeyler var. Bu %100 tuttu hayatım boyunca böyle bir şey olduğunda yatacağınızı zannetmiyorum.

    M-Bir spor dalıyla uğraşıyorsanız(mesela ben basketbolcuyum) maçlarınızda tribüne bir göz gezdirin. Hoşlandığınız kız yanında arkadaşlarıyla sizi dikizliyorsa maç boyunca tribüne baktığınızda( zaten tribüne kafayı çevirdiğinizde gözleriniz direk o kıza kayacak) göz göze geliyorsanız bir artı daha ekleyebiliriz. Sporu okul bahçesinde yapıyorsanız öğle arasında falan kızın sizi izlemek için orada oturacağını düşünmeyin. Gelir geçer okulda turlar oralara yakın oturur ama ilkokuldaki gibi dibinize gelip hayran hayran izlemeyecektir.

    Devamı geliyor rez alanlar yaşıyor. Bu sırada tespitlerime doğru diyen insan sayısı arttı bu da beni mutlu ediyor. Böyle devam ederse kızlar konusunda farklı tavsiyelerde vereceğim(fesat düşünmeyin lan hemen. Tavsiyeler kızların size davranışı, bir kızı nasıl kendinize bağlarsınız, Yolda ya da farklı bir yerde gördüğünüz kızı nasıl tavlarsınız şeklinde tavsiyeler olacak. Bu sırada böyle konuştuğuma bakmayın son aylarda formdan düştüm bende ygs-lys dolayısıyla kız piyasasından düştüm sizler canlandıracaksınız umarım)
    ···
    1. 1.
      0
      Sözlükte bir basketbolcu daha olduğunj bilmek beni mutlu etti.
      ···
    2. 2.
      0
      kendimi bildim bileli bro hahhahasd
      ···
    3. 3.
      0
      Lan universite okuyodun hani ne lys si?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster