/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +70 -1
    2- Kızda ani davranış değişikliği
    Beyler siz kızın yakınından geçerken kızda aşağıdaki belirtileri gözlemleyebiliyorsanız bir şeylerin olduğunu söyleyebiliriz.

    a-Koridorda karşı karşıya gelince kızın size bakmadan gözlerini kısıp geçmesi(Beden dilinde utanma ve şu an konuşmaya kapalıyım çünkü hazırlıksızım demek)
    b-Koridorda sizi gördüğü an elini telefonuna atması ve boş boş kilit ekranını açıp bildirimlere bakıp kapatması(ilkiyle aynı anlama geliyor)
    c-Sizi gördüğü an biriyle konuşuyorsa kafasını eğip tırnaklarıyla uğraşması(Bence bu kesin bir belirti ama bunu birden fazla görmeniz lazım kesin diyebilmek için)
    d-Bi anda bacaklarda kilitlenme yaşaması ardından kaçar gibi uzaklaşması(Tüm canlılarda kendine tehlike bildiren durumlarda önce bir kilitlenme ardından kaçış gözlenir. Kız sizi gördüğü anda vücudunda bir kilitlenme gözlerseniz bu kız benden hoşlanıyor galiba tablonuza bir artı daha ekleyebilirsiniz)
    e-Koridorda karşı karşıya yürüdüğünüzü varsayalım. Sizi gördükten sonra yanındaki arkadaşlarına gereksiz kelimelerle oluşturduğu cümleleri sayıp döküyorsa öylesine konuşuyorsa bir + daha ekleyebiliriz.

    Devamı gelecek beyler 2. maddedeki ani değişimlere bir sürü örnek ekleyeceğim burada olduğunuzu göstermeniz yeterli.
    ···
    1. 1.
      +1
      e maddesi kesinlikle doğru beyler koridorda hoşlandığınız kızla beraber arkadaşları yanınızdan geçerken söylediklerine iyi kulak verin konuştukları şeyleri fazla alakasız bulursanız bir şeyler var demektir
      ···
    2. 2.
      +1
      evy kriptorşid kardeşim
      ···
      1. 1.
        +5
        Helal et
        yannanı yedik , bizim okulda koridor yok .
        ···
    3. 3.
      0
      Ehueuueu şuki eheuueh
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster