/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +262 -23
    beyler hepinize iyi günler öncelikle. Başlıkta belirttiğim konudan çok yakınan vardır ki zamanında bende yakındım "abi anlamıyorum kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını yürüyemiyorum kıza bu yüzden" diyerek.

    1 yıldan fazla zaman önce burada aşık olduğumu zannettiğim kız hakkında sizlere dert yakınırdım sizlerin dertlerini dinleyip yardım etmeye çalışırdım. geçen 1 yıl içinde aşık olmadığımı farkedip sürekli yeni maceralara atılıp atılıp durdum. Bu konuda tecrübelenip işlerin nasıl yürüdüğünü ciddi anlamda öğrendim. O günleri hatırlayıp yanımda bana destek olan adamlara niye bunları anlatmıyorum diyerek bugün burada bunları yazmaya karar verdim.

    -Özet isteyen binler kızlara direk benden hoşlanıyon mu diye sorsun daha kısa olur.-

    Her belirtiyi tek entry de ayrıntılı ve örnekli bir şekilde işleyeceğim. Amacım şuku almak falan değil zaten gibik lys ye çalışıyorum şukuşör değilim. Lakin kendi kendime çalıp oynamadığıma emin olmak için şuku verirseniz sevinirim.

    Birazdan ilk belirtiyi entry olarak atacağım. Belirtiler kızların %95 inde geçerlidir. "mordallak bunlar bence benimkinde geçerli değil" diyenler özel gelsinler. Yardımcı olacağım.

    Rez almanızı öneririm.
    ···
   tümünü göster