/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    Yakışıklı binler-bunlar genelde bencil olur, arada sağlam karakterliler çıkabilir, beraber kız düşürmeye kalkmayın

    Çirkin şakacı ipneler-bu çocuklar isimdende anlaşıldığı gibi şakacıdırlar. ancak kızlara aşırı düşkünlükleri olabilir, bunlarla iy kız ortamı yapılabilir, değerlendirin.

    Çirkin zengin ipneler-bunlar genelde bencil ve espri yeteneği 10üzenden 0 diyeceğimiz insanlardır.ama yinede bir yerlerden çevreden ordan burdan çok sağlam dahi diyeceğimiz kızlar düşürebilirler, selamı sabahı kesmeyin.

    içten pazarlıkçı fakir ipneler-bunların abazalığı ve sinsiliği gözlerimde okunur, özellikle kısa boyluysa kaçın, abazalıkları 10 üzerinden 9 dur, akşam evde bacınıza dahi osbir çekebilirler.

    Hiperaktif ipneler-bunlar zaten kız peşinde koşmazlar çünkü yerlerinde durmadıkları için karşı cinste bir hayranlık uyandırırlar bunların peşinden sürekli kızlar koşar,iy arkadaşlık yapılabilir, arayı soğutmayın canınız sıkılınca arayın sürekli bir şeyler yapıyordurlar can sıkıntınızı alırlar.

    Kuğulluğun vucut bulmuş halleri- bu ipneler herşeye karşı soğukturlar buda onları evrenin neyin peşinden koşmayı bırakırsan o senin peşinden koşar, sözünün yeryüzündeki varisleri yapar, heranlamda iydirler ancak sevme ihtimaliniz olan kızlardan uzak tutun.

    Hani banacılar-bunlar karısızlıktan her zaman ölürler hergün her saat başı rus gibseler hani bana rus derler bunlardan uzak durmaya çalışın ortam yapsanız dahi içine ederler, ortamlara pek çağırmayın. bunlarla gülün eğlenin asgari derecede maraba maraba

    Telefondan giriyorum affola
    Aklıma geldikçe yazacağım
    Aklına gelen?
    ···
   tümünü göster