/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +36 -5
    Neyse sonra birden iman gücü geldi içime özgüven falan doldu başladım yanına doğru yürümeye. Aramızda yaklaşık yüz metre vardı. Benim kizve yanında iki arkadaşı vardı. Uzaktan benim gelişimi izliyordu. Yanlarına ulastim ve merhaba dedim. Benim kız hunharca gulumsemeye başladı ve merhaba dedi. Seninle biraz konuşabilir miyiz dedim tabi konuşalım dedi sonra arkadaşlarını işaret ederek burada mı konuşalım ? Özel konuşmak istiyorsan şurada ilerde konuşalım dedi. Özel konuşmak istiyorum dedim. Tamam dedi tam adım atıyordu ki yanındaki kız arkadaşı elini tuttu. Hayır konusmucaksiniz dedi. Neden ? Dedim şaşırmış bir ifadeyle. Ben izin vermiyorum sen yabancısın ve hava karanlık dedi. Ben yabancimiyim dedim ? Daha gecen gün tanistik dedim. Beni ilgilendirmez sen bizim için yabancısın dedi o arada benim kız arkadaşını susturmaya çalışsa da o huur kız susmadi. Ben baya şaşırmış bir ifadeyle lurfen sadece bir iki şey diyeceğim diyorum ama kız hayır konuşamazsiniz diyor. Benim kız benim gözlerime bakarak çaresizlik bakışı attı. Bende dedim ki olsun sıkıntı yok başka bir gün konusuruz seninle dedim oda tamam dedi gülümsedi yine ve ben yanlarından ayrıldım.
    Şimdi hatırlarsanız Ogün kız beni neden bırakıp gittiğini ilerki parrtlarda aciklicam demiştim. işte sebebi bu. Kesin o gün de bu huur çocuğu arkadaşı benim kiza laf yaptı ve bu yüzden bana hiç birşey demeden gitti.

    O günden sonra kızı hiç göremedim. Ne sesini duydum ne de başka birşey. Keşke soy ismini bilseydim facebook instagramdan resimlerine bakardım. Keşke numarasına sahip olsaydım. Bulusamasak bile konusurdum..

    işte bu benim hikayemdi. Cidden aşık olupta elde edemediğim bir kız ve hayatımın sonuna kadar denk gelme şansım bile çok düşük. Şimdi gorsem yine gider konuşurum.

    Dinlediğiniz için teşekkürler hikayem burda bitmiştir. Saglicakla kalın
    ···
    1. 1.
      +1
      Mutlu sonla bitmeyen her hikayenin ardından edebileceğim onlarca küfür var. Allaha emanet ol ustam
      ···
    2. 2.
      0
      Yalniz hikaye efsane idi. hayırlısı olsun diyelim napalim.
      ···
    3. 3.
      0
      Teşekkürler beyler
      ···
    4. 4.
      0
      Orada kızı zorla 3 metre ileriye zütürüp, seni seviyorum gibi film tadınta bir bir anı elde edebilirdin ve kızıda şaşırtırdın. Ama yazmakla olmuyor tabiki buradan oturdugum yerden, yaşayan sensin.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa arkadaşı kızı elinden sımsıkı tutuyordu o yüzden birşey yapamadım
        ···
      2. 2.
        0
        benim de bölüm bilgisayar müh. hocam 2deyim daha, ingiltere stajı harika olmus senin durumun da iyi galiba o kadar para harcadıgına göre.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      +1
      Adamsın Be ama üzdün
      ···
    6. 6.
      0
      Dışarda gök gürüldüyor, yarın iş var, yarın pazartesi, tak gibi hikaye dıbına koyim
      ···
    7. 7.
      0
      Dışarda gök gürüldüyor, yarın iş var, yarın pazartesi, tak gibi hikaye dıbına koyim
      ···
    8. 8.
      0
      AĞLATTIN BE PANPA
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster