/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +59 -4
    sene 1998 di daha6 yaşındaydım. maddi durumumuz iyi sayılmazdı.bir çocuğun sahip olacağı şeylere sahip değildim. yani bigibletim yoktu atarim yoktu birkaç tane oyuncağım vardı o kadar. kıyafetler hep komşulardan gelmeydi. çünkü babam bütün parasını ev masraflarına harcardı elinde bir şey kalmazdı.

    neyse bizim zengin bir komşu vardı. birde benimle yaşıt olan çocuğu.mc donaldsa gitmiş. yediği hamburgeri oyuncakları ondan aldığı mavi saati(eskiler bilir) anlatıyordu sürekli.e çocuk aklı koştum babama beni de oraya zütür bana param yok başka zaman gideriz dedi. anneme yalvardım annem babanın parası yok derdi allah şahit geceleri rüyalarıma giriyordu babam her işten dönerken ne zaman gideceğiz diye soruyordum 1 hafta boyunca yalvardım sonunda beni kırmayıp zütürmüştü.

    inanın oraya gittiğimde o hamburgeri yediğimde hele ki o mavi saati aldığımda o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam size. bırakın eti eve tavuk bile girmezken babam sırf beni mutlu etmek için sırf o zengin huurun yanında küçük düşmeyeyim diye beni de zütürmüştü. işte çocuklum yılllarımın en mutlu günü buydu.

    not:saat 1 hafta sonra su geçirdi ve bozuldu.
    ···
   tümünü göster