/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +33 -3
    edit: uzun oldu kusura bakmayın
    Gençler ben çok kıskanç biriyimdir, sevgilimin konuştuklarına giydiklerine falan karışırım. Eskiden de böyleydim ama kıza bi şort giyme dedim kabul edee kadar 1 ay tartıştık ondan sonra karışmamıştım çok ona. Karışamadıkça iyice sinir oluyodum. Yaz geldi, bu ailesiyle denize gitti. Güneşlenirken şortla duracağı konusunda söz vermişti. Amma velakin telefonda konusuyoduk mayosuyla duruyomuş. Sözünde durmadı çok sinir oldum bide şortla çok boy farkı yok dedi. Meğer giydiği mayo resimdeki gibiymiş hatta daha da belli ediyomuş.
    Neyse bu sabahları beni arıyo konuşurken o bakıyo bu kesiyo diyip kıskandırıyo. Bende de iyice sinir birikti. 3. gündü anneannesine yandaki kızın giydiğine bak resmen poposunun heryeri belli oluyo dedi. Bi yandan da telefonda konusuyoz. Sonra gerçi benimki daha fena dedi. Beni bi sinir aldı artık dayanamadım. Sonra işte yine resepsiyondaki çocuk kesiyo derken sinirin son noktasına geldim.
    S: Sevgilim
    B: Ben

    B: Sen gösterirsen tabi bakarlar
    S : Ne diyosun sen ya
    B : Diyorum ki sen göstermeye meraklı olunca bakanların suçu yok onlara kızmam saçma olur.
    S : Sen ne demeye çalışıyosun
    B : Bi atasözü var biliyo musun ' Açık zütü herkes giber' Dediğim an telefon yüzüme kapandı kız bi süre konuşmayalım yazdı. Bende hiç konusmyaalım istersen gibimde değil dedim. Sonra geri dönmek istedi ama kabul etmedim huuryu.
    Tek partta yazdım bi şuku verin en azından
    edit : ÖZET
    Kıskanç biriyim sevigilim yazın mal mal giyindi sözünde durmadı. Sonra kıskandırmaya kalktı bide bakıyolar diye, sonra diyaloğu okuyun zaten...
    ···
   tümünü göster