/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +262 -41
    Üst edit: Hikâye bitmiştir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

    Başlamadan önce belirtmek isterim ki; siz siz olun hoşlandığınız kıza açılmaktan korkmayın, belki bir daha göremeyebilirsiniz. Benim gibi..

    EDiT: Bu hikaye ciks hikayesi değildir. içinde ciks geçen hicbiryer anlatilmayacaktir.

    Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyan bir kardeşinizim. Mart ayında erasmus+ isimli projeyle yurt dışına android stajı gormeye gitmistim 1 aylığına. Bu benim ilk yurt dışı deneyimim olacaktı. Aklımda işten çok, ingiliz kızları , ingiliz birası , ortamlar, gece klüpleri gibi seyler vardı. Koskoca ingiltereye gidiyorsun kim takardı işi? Tabiki de kimse. ingiltereye gittim ilk günlerde yabancılık çekiyor insan herkes farklı , herkes rahat , yolda öpüşenler vb insanlar alışmaya çalışıyordum. Havası değişik , trafik yönü değişik, otobüsleri değişik, sistem değişik. Dört beş gün den sonra yavaş yavaş alışmaya başladım. ilk hafta klüp gibi yerleri bulamadım birilerine sormaya da çekiniyordum. Her akşam Pub gidip oturup bir iki bira içerdim. Normalde pubda veya sokakta gordugum insanların yanina gidip "hey man!" desem muhabbeti kurup kanka olabilirdim. Ama özgüven sıfır ve asosyallikten ölecek bir durumdaydım.

    Beyler size yavaş yavaş ingiltere maceramı ve içinde geçen aşık olduğum kızı anlatacağım, şuanda çok duygulu bir şekilde yazıyorum dinleyecek olan 3-5 kardeşim varsa söylesin yazayım. Hikâyeyi asla yarım bırakmayacağım.
    ···
   tümünü göster