/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +376 -246
    Chp seçmeni neden CHP ye oy verdiğini bilmez. Gerçekten sorsanız AKP söyle akp böyle der. Ama asla chp şöyle iyi diyen bir seçmen görmessiniz. Bunun sebebi ne mi? Tabiki ideoloji.

    Bu insan kitlesi sadece kendi ideolojilerinin kazanmasını isterler. Onlar için memleket bahanedir. Lafa geldimi söyle vatan böyle vatan derler ama aslında her türlü memleket karşıtı grubu desteklerler. Buna pkkda dahildir. Bu söylediklerimi değerlendirdiğinizde %100 doğru olduğunu görürsünüz. Aynı zamanda bunları açık açık yaptıkları halde asla kabul etmezler. Adam uçak mühendisi akpye oy veriyor. Bir tartışmada iktisat mezunu chpli uçak mühendisi akpliye cahil dedi. Bunlar bu kadar kendilerini beğenmişlerdir.
    Siz hiç bu hükümetin şu yaptıklarını beğendim ama şunlar kötü dediğini duydunuz mu ? HAYIR. Duymassınız. Çünkü onlar asıl gözlerini kapatıp tek bir ideoloji takip eden koyun sürüsüdürler. Bu laf kendilerine gelmesin diyede suçluluk piskolojisiyle karşı tarafa koyun derler. Sürekli karşıya koyun demelerinin asıl sebebide budur beyler.

    Çevrenize bakın CHP belediyelerinden bir tanesine iyi diyen çıkmaz. Ama o bölgede herne hikmesse hep kazanırlar. Bu seçmen kafası artık o kadar fosilleşmiştir ki betonlaşmıştır ki hiç değiştiremezler. Farklı bir partiye oy vermek onlara göre harikiri nedenidir. Bunları görün canlar. Bunların kendilerini nasıl desteklediklerini görün.

    Chp bu gözleri kapalı ne dese yaptıracağı gürühu o kadar güzel kullanırki o yüzden %25 oy hep sabittir. istediği gibi onları oynatır. Tek yapması gereken Sembolünü gösterip bir ATATÜRK fotorafı kullanmaktır.

    Kısaca başkalarına koyun diyen, bağnaz diyen, yobaz diyen grup bu kelimeleri kendi sahip oldukları özellikleri bastırmak için kullanır.

    Sizlere CHP 'lilerin özelliklerini ve amaçlarını net bir şekilde açıkladım.
    ···
   tümünü göster