/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Türkiyede müslümanım deyip islamcı kimliğiyle dolaşanlara bir bakalım

    -Namazlarını tam kılmazlar, cumadan cumaya namaz kılmayı marifetmiş gibi espri konusu bile yaparlar.
    -Çoğu Kuranı bir kere bile açıp okumamıştır, savunduğu dinin neyi emrettiği ailesinden aldığı birkaç yarım yamalak bilgiden ibarettir.
    -Hak din islamı haram olan küfrü kullanarak savunmaya(!) çalışırlar. Ağızlarından küfür ekgib olmaz.
    -Kadınları tesettürlü değildir, tesettürlüyüm diye dolaşanların %99'unun gerçek tesettürle alakası yoktur. Topuklu ayakkkabı üstüne dar kot giyinip erkeklerle tokalaşırlar, yüzlerinden makyaj ekgib olmaz.
    -içki-sigara içip kumar-iddia oynarlar. Bunların hepsi şeriata göre kesinlikle haramdır.
    -Kelime-i Şehadet getiren birisi Allahın kanunlarını kayıtsız şartsız kabul etmiştir ama bunların içinde müslümanım ama şeriat istemiyorum diyecek kadar komik duruma düşen zındıklar vardır.
    -Kızlı erkekli eğitim görüp laik sisteme göre yetişirler. Herhangi bir eğitim kurumunda mini etekli kızları doludur ve bunların hepsi sözde müslümandır.
    -Şeriatı savunanları içinde ise kendiyle çelişen münafık kısım önemli bir yer tutar. Allahın kurallarını öğretmek için açtıkları yurtlarda çocuklara tecavüz ederler. Eğer savunduğu şeriat olsa buna alet olan herkesin kellesi uçardı.
    -Kutlu doğum haftası gibi bidatları sanki Allah'ın farzıymış gibi benimserler.(Gerçek bayramları böyle kutlamazlar.)
    -Daha 5 vakit ibadetini yerine getirmeyen klavyeli mücahidler(!) Allah'ın ordusu olan IŞiD'e küfürler savurur.

    Özet olarak inandığınız dinin islamla uzaktan yakından alakası yok burada islam'ı savunacak olanların tamdıbına yakını Kuranı okumamış, dininin haram kıldığı ne varsa düzenli olarak yapan tağutlardır.
    ···
   tümünü göster